Uusi myyntijohtaja

Tori.fi:n ja Tori Autot myyntijohtajana aloittaa Ville Saxén.

Tori.fi kertoo tänään saaneensa uuden myyntijohtajan. Tehtävään astuu Ville Saxén, joka tulee Danske Bank Finlandista. Hän vastaa jatkossa Tori.fi:n kaupallisista kumppanuuksista.

Kiertotalous itsessään ja käytetyn tavaran liikkuminen on vastuullisuutta. Tulevaisuudessa brändit osoittavat vastuullisuutta myös jälkimarkkinaan osallistumisella ja aktiivisella kulutustottumusten ohjaamisella, Ville Saxén sanoo lehdistötiedotteessa tänään ja jatkaa:

Ilmoitus

Massiivinen jälkimarkkina todistaa, että kestävä ja vastuullisesti tuotettu on nyt haluttua. Kyse on siitä, miten yhdistämme brändit vertaiskauppaan. Second hand -markkina kertoo tuotteiden jälleenmyyntiarvon ja -markkinan – vastuulliset brändit eivät voi olla olematta mukana tässä markkinassa.

Tori.fi:ssä käy kuukausittain 3 miljoonaa yksittäistä kävijää ja rahaa liikkuu vuositasolla 730 miljoonaa euroa kuluttajalta toiselle. Esimerkiksi viime vuonna Toria käytettiin 431 miljoonaa kertaa eli 32 prosenttia enemmän kuin vuotta aikaisemmin.

Halusimme Villen mukaan hänen vahvan media- ja ratkaisumyynnin taustansa vuoksi. Oikotie ja Tori.fi yhdistyivät viime kesänä ja tarjoavat nyt kumppaneilleen erittäin vaikuttavan ja tavoittavan digitaalisen ympäristön, Torin liiketoimintajohtaja Jenni Tuomisto toteaa.

Saxén aloitti työssään maaliskuun puolivälissä.