Uudistaa brändiä – raikkaampi ja eläväisempi ilme

PostNord paljasti tänään uudistavansa brändiään puhutellakseen kuluttajia aiempaa paremmin.

Logistiikkajätti kertoo samalla, että brändiuudistus pitää sisällään tavoitteen tehdä tehdä ihmisten arjesta ja verkkokauppaostamisesta helpompaa.

Koska brändi on muutakin kuin logo ja värit, emme tyydy uudistumaan vain ulkoisesti. PostNordin brändiä rakennetaan joka päivä kohtaamisissa ihmisten kanssa. Meille on tärkeää onnistua yhä uudestaan ja uudestaan vakuuttamaan sekä yritysasiakkaat että kuluttajat siitä, että olemme sitoutuneita tekemään asiat helpoksi sekä pakettien lähettäjille että niiden vastaanottajille, PostNordin brändistä Suomessa vastaava Head of People and Communications Katja Luotola sanoo.

Ilmoitus

Uusi visuaalinen identiteetti tukee PostNordin jokapäiväisiä tekoja, yhtiö kertoo, ja kuvailee ilmettä raikkaammaksi ja eläväisemmäksi. Tarkoituksena on tehdä PostNordista helpommin lähestyttävä myös kuluttajille. Samalla he aikovat parantaa digitaalisten palvelujen käyttäjäkokemusta ja esimerkiksi mobiilaiteella lukeminen tehdään helpommaksi.

Brändiä uudistetaan vaiheittain ja uusi ilme tulee näkymään PostNordin portaaleissa syksyn ja talven mittaan. PostNordin sininen väri ja logo säilyvät silti entisellään.

Uusi visuaalinen identiteetti on luotu yhteistyössä brändi- ja designtoimisto Boldin kanssa.