Useita Pakettipiste-automaatteja Pohjois-Savoon

Valtakunnallisessa verkostossa on 300 automaattia.

Ilmoitus

Pohjois-Savon eri paikkakunnilla on nyt otettu käyttöön toistakymmentä Pakettipisteen automaattia Osuuskauppa PeeÄssän kauppoihin sekä kauppakeskus Aapeliin. Lähiaikoina on tulossa myös lisää uusia automaattien sijoituspaikkoja.

Itsepalveluperiaatteella toimivia Pakettipisteitä on useampia Kuopiossa ja Iisalmessa, mutta myös Juankosken, Kiuruveden, Suonenjoen, Varkauden, Varpaisjärven ja Vieremän S-marketeista löytyy nyt Pakettipisteen automaatti.

Ilmoitus

‒ Lähetyksen nouto pakettiautomaatista kiinnostaa etenkin naisia ja alle 45-vuotiaita. Kyselyn mukaan paketti halutaan noutaa yleensä kodin lähellä sijaitsevasta automaatista, mutta pohjoissavolaisilla korostuu myös toive hakea pakettinsa työpaikan tai työmatkan lähellä sijaitsevasta automaatista, sanoo Lehtipisteen myyntijohtaja Juha Teinilä tiedotteessa.

Osuuskauppa PeeÄssän kauppoihin ja kauppakeskus Aapeliin sijoitetut pakettiautomaatit kuuluvat osaksi Pakettipisteen laajaa automaattiverkostoa. Valtakunnallisessa verkostossa on alkuvaiheessa 300 automaattia, ja myöhemmin verkostoa laajennetaan lisää.

Pakettipisteen valtakunnallisen kuluttajakyselyn mukaan paketin toimitus kotiovelle on vielä suosituin vaihtoehto, mutta jo yli kolmannes vastaajista haluaa noutaa paketin itse kotinsa lähellä sijaitsevasta automaatista.

Eri kuljetus- ja kuriiripalveluiden lähetykset

Pakettipisteen automaateista voi noutaa Matkahuollon, PostNordin ja DHL Expressin kuljettamat paketit Pakettipisteen omien lähetysten lisäksi. Kumppaniverkosto tulee myös laajenemaan tänä vuonna.