Urjalanmakeistukku.fi nelinkertaisti myynnin viime viikolla

Verkosta ostetaan nyt makeisten lisäksi säilykkeitä, luontaistuotteita, lemmikkiruokaa ja kahvia.”

Urjalanmakeistukku.fi kertoo tänään, että yhtiön myynti nelinkertaistui viime viikolla. Eniten kysyntää ovat lisänneet ruokatuotteet, joilla on pitkä säilyvyys ja jotka on helppo varastoida.

Moni haluaa nyt vältellä kaupassa käyntiä koronavirusepidemian vuoksi. Tämä on räjäyttänyt verkkokauppamme myynnin nelinkertaiseksi ja tilausmäärät kolminkertaisiksi normaaliviikkoon nähden, Urjalan Makeistukku Oy:n toimitusjohtaja Matti Tuominen sanoo.

Ilmoitus

Lisäksi miltei puolet asiakkaista valitsevat tällä hetkellä toimitustavaksi kotiinkuljetuksen.

Moni kuluttaja tilaa nyt paketin suoraan kotiovelle, jotta he välttyisivät ihmiskontakteilta. Kannustamme valitsemaan kotiinkuljetuksen tilaukselle jatkossakin, sillä verkkokauppa yhdessä kotiinkuljetuksen kanssa auttaa hidastamaan koronan leviämistä, hän jatkaa.

Urjalanmakeistukku on lisännyt paitsi henkilökuntaansa myös verkkokaupan kapasiteettia vastaamaan kasvavaan kysyntään.

Tämä kasvuvauhti on ennennäkemätöntä. Olemme palkanneet lisää väkeä ja hälyttäneet osa-aikaiset työntekijät keräämään ja pakkaamaan ruokatilauksia. Olemme myös kasvattaneet verkkokauppamme resursseja suurien kävijämäärien vuoksi. Isoin kiitos kuuluu joustavalle henkilökunnallemme, että olemme saaneet kaikkien asiakkaidemme tilaukset nopeasti matkaan, Urjalan Makeistukun hallituksen puheenjohtaja Jani Tuominen kertoo tänään lähetetyssä tiedotteessa.