UPS yhteistyöhön kierrätysyhtiö TerraCyclen kanssa

Tähtäimessä uusi järjestelmä kuluttajatuotteiden pakkaamisen hallintaan.

Ilmoitus

UPS ilmoittaa liittyneensä yhteistyöhön maailman suurimpien kuluttajatuotteita myyvien yritysten ja kansainvälisen johtavan kierrätysyhtiön TerraCyclen kanssa.

Yhteistyön tarkoitus on julkistaa uusi innovatiivinen, uudelleenkäytettävä ja palautettava järjestelmä kuluttajatuotteiden pakkaamisen hallintaan.

Ilmoitus

- Loop-järjestelmä tarjoaa kuluttajille räätälöidyn, brändikohtaisen, kestävän ja täysin kierrätettävän pakkauksen. Monipuolinen valikoima tuotteita näin pakattuna toimitetaan suoraan asiakkaille, minkä jälkeen pakkaukset kerätään, puhdistetaan ja käytetään uudelleen, UPS:n tiedotteessa kerrotaan.

Loop-järjestelmä testataan Pariisissa ja New Yorkissa vuonna 2019, mikä on ensimmäinen askel sen täydelliseen käyttöönottoon kuluttajamarkkinoilla.

-UPS:n ja TerraCyclen suunnittelema pakkaus kestää nesteitä, kuivia tuotteita sekä henkilökohtaiseen hygieniaan suunniteltuja tuotteita. Pakkauksen sisätilan jakajat on tehty materiaaleista, jotka tarjoavat mahdollisuuden helppoon puhdistukseen ja uudelleenkäyttöön. Niiden avulla vähennetään myös yksittäispakkaamisen tarvetta.