UPS panostaa Euroopan markkinoille

Lähettiyritys UPS antaa jatkossa verkkokauppiaille kahdeksan tuntia lisää tuotantoaikaa.

Ilmoitus

UPS uudistaa toimintatapansa. Uudistuksen myötä verkkokauppiaat voivat jatkossa jättää pakettinsa lähettiyritykselle kello 20:00.  Tämä antaa yrityksille UPS:n mukaan jopa kahdeksan tuntia enemmän tuotantoaikaa.

- Joustavuus on elintärkeää pienille ja keskisuurille yrityksille Euroopassa. Heidän täytyy olla varmoja siitä, että asiakkaansa saavat tavaransa silloin kun ne sen tarvitsevat. Kun nyt tarjoamme lisää aikaa jopa kahdeksan tuntia, asiakkaamme voivat keskittyä enemmän tuotantoon, UPS Europen toimitusjohtaja Lou Rivieccio sanoo lehdistötiedotteesa.

1,7 miljardin euron investointi

Logistiikka-alan jättiläinen UPS investoi rajusti Eurooppaan. Uudistetut noutoajat ovat osaa laajempaa investointia infraan, jonka kustannukset tulevat olemaan peräti 1,7 miljardia euroa.

UPS (United Parcel Service) on maailman suurin lähettiyritys; se toimittaa yli 13 miljoonaa toimitusta päivässä yli 200 maahan. Sen pääkonttori sijaitsee Sandy Springsin kaupungissa, Georgian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Yritys perustettiin alkujaan Seattlessa 1907 nimellä American Messenger Company.