Tukkukauppa avaa myös kuluttaja-asiakkaille

Wihuri Oy Aarnion Metro-tukku avaa emetro.fi-verkkokauppansa kuluttajille.

Koronapandemian aiheuttama markkinamuutos ja siitä aiheutuva digiloikka muuttaa varmasti pysyvästi kuluttajakäyttäytymistä. Haluamme olla mukana tässä murroksessa, Juha Mattila (kuvassa), Metro-tukun toimialajohtaja sanoo.

Metro-tukku tuo monipuolisen valikoiman ja isot tukkupakkaukset nyt myös tavallisen kuluttajan saataville.

Ilmoitus

Wihuri Oy Aarnion Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Aiemmin ainoastaan ravintola- ja vähittäiskauppa-asiakkaille avoinna olleella Metro-tukulla on noin 20 000 tuotteen valikoima tuoretuotteita, elintarvikkeita, pakasteita ja päivittäisiä käyttötavaroita sekä kattava juomavalikoima.

Ruoan verkkokauppa ei ole enää tulevaisuutta, vaan se on tätä päivää. Otamme tulevaisuuden kannalta tärkeä askeleen. Ennen muuta se tarjoamme kuluttajille huippumahdollisuuden tehdä järkeviä ostopäätöksiä ostamalla esimerkiksi isompia tukkupakkauksia. Tästä voi olla suurta apua etenkin perheille, Juha Mattila sanoo tiedotteessa.

Verkkokaupan toimitukset tuodaan kuluttaja-asiakkaiden kotiovelle pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Päivittäistavaratuotevalikoiman lisäksi Metro-tukuista löytyy myös valmiita kokonaisuuksia, kuten ”weekend box”, johon on koottu viikonloppuun sopivia herkkuja.

Emetro.fi avautuu kuluttaja-asiakkaille huomenna tiistaina 28.4