Trustly avaa toimipisteen Helsinkiin vastaamaan verkkokauppojen kasvavaan kysyntään

"Suomen markkinoilla suosiollinen kehitys."

Ilmoitus

Maksamisen ratkaisuja tarjoava Trustly on tänään perjantaina avannut Helsinkiin toimipisteen. Syyksi yritys ilmoittaa suomalaisten verkkokauppojen kasvanut kysyntä nopeaan, helppokäyttöiseen ja turvalliseen maksamismenetelmään.

Kuluttajat kaikkialla Euroopassa suosivat verkkopankkimaksamista, ja Suomessa suosio on erityisen vahvaa. Trustlyn “The State of Online Banking 2017” -raportin mukaan 40 prosenttia verkossa ostoksia tekevistä suomalaisista haluaa maksaa käyttämällä tätä menetelmää. Ruotsissa vastaava osuus on 23 prosenttia.

LUE MYÖS: Ikano: Suomalaiset maksavat ostoksensa mieluiten kortilla

- Suomen markkinoilla on meneillään suosiollinen kehitys. Suomalaiset kuluttajat suosivat verkkopankkimaksamista, koska digitaalisuus on heille tuttua. Siksi he arvostavat tämän maksamismenetelmän nopeutta, helppoutta ja turvallisuutta, Trustlyn Chief Commercial Officer Johan Nord sanoo tiedotteessa.

Sales Executive Finland Mikko Kairtamo puolestaan toteaa:

- Olen iloinen siitä, että tuemme nykyisiä ja uusia asiakkaita paikallisesti. Verkkokauppojen on tarjottava paikallista verkkopankkimaksamista konversion maksimoimiseksi. Trustlyn avulla verkkokaupat voivat tarjota kuluttajille mahdollisuuden maksaa heti ja saada hyvitykset nopeasti käytettävästä pankista riippumatta. Lisäksi Trustly auttaa suomalaisia verkkokauppoja kansainvälistymään, koska ne voivat ottaa vastaan maksuja 29 Euroopan maassa asuvilta 400 miljoonalta kuluttajalta, hän sanoo.

Trustlyn uusi toimipaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Kaartinkaupungissa. Siellä työskentelevä kokenut paikallinen tiimi on erikoistunut verkkopankkimaksamiseen.

Ilmoitus