Toni Stigzelius siirtyy Broman Groupin toimitusjohtajaksi

Nykyinen toimitusjohtaja aloittaa yrittäjänä.

Motonet kertoo eilen lähetetyssä tiedotteessa muutoksista johtoryhmässä. Motonetin omistavan Broman Groupin toimitusjohtaja Antti Tiitola jättää tehtävän ja aloittaa yrittäjänä, jatkaen Broman Groupin neuvonantajana 30.6.2022 saakka. 

Aloitimme viisi vuotta sitten uuden strategian pohjalta konsernin eri toimintojen voimakkaan kehittämisen. Katson, että olemme toteuttaneet strategiaan pohjautuvat hankkeet suurimmalta osin menestyksekkäästi. Tästä suuret kiitokset koko henkilökunnallemme! Seuraavat vuodet tulevat olemaan tärkeää kansainvälisen kasvun aikaa, mikä vaatii uutta näkemystä. Koen, että annan seuraajalleni erittäin vakaalla pohjalla olevan konsernin, jota on mielekästä kehittää eteenpäin, Antti Tiitola sanoo julkilausumassa.

Ilmoitus

Konsernin toimitusjohtajaksi siirtyy Motonet-ketjun toimitusjohtaja Toni Stigzelius. Motonet aloittaa uuden toimitusjohtajan haun välittömästi.

Nykyisessä roolissani olen viimeisen kolmen vuoden aikana ollut laaja-alaisesti mukana monessa hankkeessa konsernin eri osa-alueilla. Antin johdolla kaikkia konserniyhtiöitä ja toimintoja on kehitetty paljon. On suuri kunnia saada mahdollisuus jatkaa upean suomalaisen perheyhtiön kehittämistä ja kansainvälistämistä. Meillä on hyvin toimiva johtoryhmä ja erittäin osaava ja motivoitunut henkilöstö. Tiiminä tulemme menestymään jatkossakin, kun keskitymme erinomaiseen asiakaspalveluun ja toteuttamaan yrityksemme arvoja ja strategiaa jokapäiväisessä työssä, Stigzelius kommentoi.

Toimitusjohtajan vaihdoksen yhteydessä konsernin toimitusjohtajan paikan jättävä Antti Tiitola jättää myös Broman Groupin hallituksen. 

Kiitän Anttia erinomaisesta työstä yhtiömme hyväksi. Antti on toiminut konsernimme toimitusjohtajana ja eri liiketoimintayhtiöiden toimitusjohtajana reilut viisi vuotta. Antin johdolla olemme kehittäneet konsernin toimintaa merkittävästi säilyttäen erinomaisen kannattavuustason. Toivotan Antille menestystä yrittäjänä ja olen iloinen, että hän on käytettävissämme siirtymävaiheen ajan. Samalla toivotan menestystä Tonille, joka ottaa vastaan konsernin toimitusjohtajuuden ja vetovastuun 1.3.2022 alkaen, Broman Groupin hallituksen puheenjohtaja Harri Broman sanoo.