Toni ja Henna Ahonen jatkavat kauppiaina

Joensuun Reijolassa uuden K-Marketin rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa. Kauppiaina jatkavat nykyisen K-Market Reijolan kauppiaat Toni ja Henna Ahonen. 

Ilmoitus

- Olemme iloisia ja innoissamme, kun seuraamme uuden kaupan rakentumista. Rakentaminen on kiinnostanut kovasti nykyisiä asiakkaitamme ja rakentamisen edistymistä on ollut mukava seurata naapurista, Ahoset, jotka toimivat myös Hammaslahden K-Marketin kauppiaina, sanovat lehdistötiedotteessa.

Uusi K-Market avataan alkutalvesta.

Toni ja Henna Ahonen ovat toimineet kolme vuotta Reijolan K-kauppiaina. Hammaslahden K-Market on ollut heillä vuoden ajan.

Verkkokauppaa kehitetään

- On hienoa päästä tarjoamaan uskolliselle asiakaskunnallemme sekä kaikille muillekin uusi ja nykyaikainen ruokakauppa sekä sen palvelut. Jatkossa pystymme entistä paremmin reagoimaan asiakkaiden toiveisiin niin valikoiman kuin palvelujen suhteen. Myös ruoan verkkokauppa jatkuu palveluvalikoimissamme ja tätäkin osa-aluetta tulemme entisestään kehittämään, Toni Ahonen sanoo.

Samalla päivitetään K-Market Hammaslahden palveluja, sinne saadaan paistouuni, missä paistetaan jatkossa lämpimiä leipiä ja leivonnaisia vuoden jokaisena päivänä.