Tokmanni tukee Nälkäpäivä-keräystä

Lahjoituksen voi jättää myös digitaalisesti.

Tässä äärimmäisen haastavassa ajassa auttamisen merkitys korostuu entisestään. Nälkäpäivän ansiosta apua tarvitsevia voidaan auttaa niin Suomessa kuin ulkomailla. Olemmehan siis kaikki mukana auttamassa! Tokmannin toimitusjohtaja Mika Rautiainen sanoo yhtiön tiedotteessa.

Keräykseen voi lahjoittaa Tokmannin myymälöissä tai verkkokaupassa ilman käteistä, vaikka perinteiset lippaatkin löytyvät monista Tokmannin myymälöistä.

Ilmoitus

Tokmannin kumppanuus on erittäin merkityksellistä Punaiselle Ristille. Arvostamme suuresti sitä, että Tokmanni tarjoaa Nälkäpäivä-keräyksen käyttöön kokonaan uuden lahjoitusmahdollisuuden kaikkien myymälöidensä kassoilla. Tämä on erityisen arvokasta juuri tänä vuonna, jolloin koronaviruksen vuoksi olosuhteet lipaskeräykselle ovat poikkeukselliset ja perinteisen käteisen keräämisen rinnalle tarvitaan yhä monipuolisempia lahjoitusmahdollisuuksia. On myös hienoa nähdä, miten koko Tokmannin henkilökunta on täysillä mukana mahdollistamassa 40-vuotiasta Nälkäpäivä-keräystä, Suomen Punaisen Ristin varainhankintajohtaja Sirpa Solehmainen sanoo.

Tokmanni aloitti yhteistyön Suomen Punaisen Ristin kanssa noin vuosi sitten. Tokmanni paitsi tukee  juuri tätä keräystä, se on avittanut myös joulukahviloiden järjestämisessä sekä osallistunut koronan vastaiseen työhön.

Olemme jo nyt erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme Suomen Punaisen Ristin kanssa. Järjestö on luonteva valinta Tokmannin yhteistyökumppaniksi luotettavuutensa ja laajan toimikenttänsä ansiosta. Yhteistyömme myötä monet tokmannilaiset johtoryhmän jäsenistä myymälä- ja varastohenkilökuntaan ovat päässeet osallistumaan tärkeään vastuullisuustyöhön yksinäisyyttä ja syrjäytymistä vastaan, Rautiainen kertoo.

Nälkäpäiväkeräys on kerätty tänä vuonna 40 kertaa ja varat menevät tällä kertaa ruokapulasta kärsiville eteläisessä Afrikassa. Suomessa varoja tarvitaan valmiuteen, jotta Suomen Punainen Risti voi auttaa heikoimmassa asemassa olevia näissä poikkeuksellisissa oloissa, Tokmanni kirjoittaa tiedotteessa.

 

Lue lisää Nälkäpäivä-keräyksestä esimerkiksi kampanjasivuilta www.nälkäpäivä.fi tai Tokmannin ja Suomen Punaisen Ristin yhteistyösivulta www.tokmanni.fi/spr.