Tokmanni: Tarjolla runsaasti kesätöitä

Kesätöitä on myös Mäntsälän logistiikkakeskuksessa.

Tokmanni kertoo, että se aikoo työllistää satoja kesätyöntekijöitä eri puolilla Suomea. Halpaketju kirjoittaa asiasta tiedotteessa.

Yhtiö palkkaa täysi-ikäisiä henkilöitä, jotka auttavat esimerkiksi kuorman purkamisessa, tuotteiden hyllyttämisessä ja asiakaspalvelussa.

Ilmoitus

Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota kesätöitä jälleen kaikenkokoisilla paikkakunnilla sekä kesän vilkkaimmiksi kuukausiksi että kevääksi ja alkusyksyksi. Moniin myymälöihimme voimme palkata etenkin kasveista ja puutarhanhoidosta kiinnostuneita kesätyöntekijöitä jo maalis-huhtikuusta lähtien, Tokmannin henkilöstöstä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja Sirpa Huuskonen kertoo.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla myös Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä ja varsinkin varastolla. 

Mäntsälässä kesätyöntekijöiden apua kaivataan erityisesti tuotteiden vastaanotossa ja keräilyssä sekä lähettämisessä eteenpäin myymälöihimme ja verkkokauppamme kautta suoraan asiakkaillemme jo keväästä lähtien. Toimistollamme monipuolista työtä on tarjolla kesällä esimerkiksi asiakaspalvelun, huolinnan, vastuullisuuden, markkinoinnin sekä tavaravirranohjauksen ja -täydennyksen tiimeissä, Huuskonen kertoo ja jatkaa:

Arvostamme erityisesti aitoa mielenkiintoa työn tekemistä ja uuden oppimista kohtaan. Erilaista ja eritasoista tehtävää löytyy runsaasti, joten taustoistaan riippumatta kaikki kesätyöntekijöitämme saavat erinomaisen tilaisuuden hyödyntää vahvuuksiaan ja syventää omaa osaamistaan.

Yhtiössä on myöhemmin avoinna myös  Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkoja tänä vuonna vähintään 14 vuotta täyttäville alaikäisille nuorille.

Tokmanni työpaikkoja voi hakea täältä.