Tokmanni myy syksyistä Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallistoa

"Upea mallisto taipuu niin arkikäyttöön kuin syksyn juhliinkin."

Ilmoitus

Paola Suhosen Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto tulee myyntiin syksyllä Tokmannin myymälöihin ja verkkokauppaan. Suhosen Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto on saatavana yksinoikeudella vain Tokmannista.

- Upea mallisto taipuu niin arkikäyttöön kuin syksyn juhliinkin, ja malliston vaatteiden yhdisteltävyyden ansiosta uutuustuotteista voi muodostaa lukuisia erilaisia asukokonaisuuksia, kuvailee mallistoa Tokmannin Design Manager Lilli Hietala lehdistötiedotteessa.

Lehdistötiedotteen mukaan mallisto on saanut vaikutteita suomalaisesta luonnosta ja arjen kauneudesta. Vaatteet ovat monikäyttöisiä ja helposti asusteilla muunneltavia, materiaalit helppohoitoisia ja kauniisti laskeutuvia.

- Mallisto hurmaa etenkin monikäyttöisyydellään ja käytännöllisyydellään; työpäivän asuksi toimistoon valittu mekko soveltuu asusteita vaihtamalla erinomaisesti myös illan menoihin. Laadukkaat materiaalit ja imartelevat leikkaukset takaavat harkitun ja upean syystyylin.

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju.  Yhtiöllä on noin 3 200 työntekijää, yli 175 myymälää ja verkkokauppa. Vuonna 2017 Tokmannin liikevaihto oli 797 miljoonaa euroa. Tokmannin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.