Tokmanni avaa uuden myymälän kauppakeskus Lippulaivaan Espoossa

Avaa viidennen myymälän Espooseen.

Tokmanni kertoo tänään avaavansa uuden 1300 neliömetrin kokoisen myymälän kauppakeskus Lippulaivaan Espoossa. Tokmannia kiinnostaa kauppakeskuksessa erityisesti sen sijainti ja monipuolisuus. Yhtiö kertoo asiasta tiedotteessa.

Kauppakeskukseen, jota rakennetaan parhaillaan, on tulossa noin 100 liikettä, kahvilaa, ravintolaa ja palvelua.

Ilmoitus

Moderni, viihtyisä ja monipuolinen Lippulaiva tullaan avaamaan voimakkaasti kasvavalle Suur-Espoonlahden alueelle Länsiväylän läheisyyteen sekä tulevien Espoonlahden metroaseman ja liityntäliikenteen bussiterminaalin yhteyteen. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että voimme tuoda kauppakeskukseen kattavan, erityisesti kaupunkilaisten päivittäisten tarpeiden täyttämiseen suunnitellun tuotevalikoimamme ja Tokmannille ominaiset halvat hinnat. Myymälä tulee täydentämään erinomaisesti myymäläverkostoamme Espoossa, Tokmannin myymäläverkostosta ja konseptista vastaava johtaja Harri Koponen kertoo.

Tokmannilla on tällä hetkellä 195 myymälää eri puolilla maata ja neljä niistä sijaitsee Espoossa: kauppakeskus Espoontorissa, Laajalahdessa, Leppävaaran kauppakeskus Sellossa ja Olarissa. Yhtiön tavoitteena on yli 220 myymälän verkosto.

Uusi myymälä tulee työllistämään noin 10 henkilöä.