Tokmanni avaa uuden myymälän kauppakeskus Kaareen Kannelmäessä

Helsingin kymmenes myymälä.

Tavaratalojätti avaa ensi viikolla uuden myymälän Helsingin Kannelmäkeen, mikä on samalla ketjun kymmenes myymälä pääkaupungissa.

Tokmanni kertoo, että uusi yli 2000 neliömetrin kokoinen liiketila tarjoaa monipuolisen valikoiman varsinkin kauneuteen, terveyteen, hyvinvointiin, sisustukseen, siivoukseen, pukeutumiseen, vapaa-aikaan, kodintekniikkaan, kodin kunnossapitoon sekä eri sesonkeihin liittyviä tuotteita ja kuivaelintarvikkeita. Samassa yhteydessä on myös puutarhamyymälä ja verkkokaupan noutopiste.

Ilmoitus

Kaaren kauppakeskuksen Tokmanni palvelee muiden Tokmanni-myymälöiden tavoin myös verkkokauppatilausten noutopisteenä, joten asiakkaat voivat tilata esimerkiksi myymälän omien valikoimien ulkopuolella olevia tuotteita Tokmannin verkkokaupasta ja noutaa ostokset kätevästi kaupassa ja muualla kauppakeskuksessa asioinnin yhteydessä, Tokmannin myynnistä ja toimitusketjusta vastaava johtaja Timo Heimo kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

Kauppakeskuksen erittäin keskeisen sijainnin myötä Tokmannilla on helppo käydä esimerkiksi kävellen, julkisilla ja omalla autolla. Isojenkin puutarhaostosten tekeminen sujuu kätevästi, sillä puutarhamyymäläämme on kulkureitti paitsi myymälämme puolelta, myös suoraan Kaaren kattotasanteen pysäköintialueelta. Toivotammekin kaikki erittäin tervetulleiksi Helsingin uusimpaan, hyvien valikoimien ja mukavan palvelun Tokmanni-myymäläämme.

Kaaren myymälän avautumisen jälkeen yhtiöllä on 195 myymälää ympäri Suomea. Tokmannin tavoitteena on yli 220 myymälän verkosto. Yhtiö on jo kertonut avaavansa myymälät Kittilään, Nurmijärvelle sekä Oulun Ruskoon.

Ovet Kaaren kauppakeskuksen uuteen myymälään avautuvat 26.8 klo 08.00.