Tokmanni avaa Pudasjärvellä

Tokmanni lupaa, että avajaisviikolla asiakkaita hemmotellaan tarjouksilla.

Tokmanni hankki Pudasjärvellä sijaitsevan Perhemarket Pertti Heikkinen KY:n liikkeen huhtikuussa ja ensi viikolla uudistettu ja valikoimiltaan laajennettu myymälä avaa Tokmanni-ketjunimellä.

Aiemmin myymälästä on löytynyt runsas valikoima varsinkin työkaluja, mutta Tokmanni on laajentanut valikoimaa, mikä kattaa nyt etenkin kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin sekä sisustukseen, kodin puhtaanapitoon ja sesonkeihin liittyviä tuotteita.

Ilmoitus

Myymälästä löytyy niin ikään Tokmanni-verkkokaupan noutopiste ja koronan myötä kehitetty Soita ja nouda-tilauspalvelu.

Uudistusten ansiosta voimme tarjota Pudasjärven asukkaille ja muille paikkakunnalla asioiville aiempaa enemmän erilaista ostettavaa ja mukavamman asiointikokemuksen. On hienoa päästä palvelemaan asiakkaita jatkossa Tokmannin brändillä, valikoimilla ja palveluilla. Uskomme, että asiakkaat ottavat Tokmannin lämpimästi vastaan, Tokmannin myynti- ja markkinointijohtaja Mathias Kivikoski kertoo tiedotteessa.

1900 neliömetrin myymälässä on mietitty sen energiatehokkuutta ja Tokmanni kertoo, että kiinteistö lämpiää maalämmöllä, sähkö tuotetaan omilla aurinkopaneeleilla ja myymälä valaistaan led-valaisimilla. Myymälässä on myös asiakkaille tarkoitettu pienelektroniikkaromun kierrätyspiste.

Avajaisissa tiistaina ei ole erityistä ämpärijonoa vaan asiakkaille jaetaan 2500 Tokmannin tuotelahjoja sisältävää yllätysämpäriä ostosten tekemisen yhteydessä.