Tokmanni avaa ainakin neljä uutta myymälää ensi vuonna

"Etsimme jatkuvasti mielenkiintoisia liikepaikkoja."

Ilmoitus

Keväällä 2019 valmistuva ja avattava uusi Hangon myymälä tulee korvaamaan tällä hetkellä Hangossa kahdessa erillisessä liiketilassa palvelevat myymälät.

– Hangossa pystymme helpottamaan asiakkaiden asiointia sijoittamalla kaikki palvelut yhteen myymälään keskeiselle paikalle Hangon pääväylän varteen. Syksyllä avattavat Asikkalan ja Virtojen myymälät taas tulevat palvelemaan alueen vakinaisten asiakkaiden lisäksi myös alueiden vapaa-ajan asukkaita. Kaikkiin näihin myymälöihin tulee myös hyvät valikoimat edullisia puutarhatuotteita, Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen sanoo tiedotteessa.

"Suomessa tilaa noin 200 Tokmannille"

Tokmannin tavoitteena on avata vuosittain keskimäärin noin viisi uutta tai uudelleensijoitettua myymälää, mikä vastaa noin 12 000 neliömetriä uutta myyntipinta-alaaJo tehtyjen sopimusten myötä Tokmannin myymälöiden myyntipinta-ala kasvaa nykyisestä noin 7 000 neliömetrillä vuonna 2019.

Yhtiön tekemän ja aiemmin julkisuudessa esittämän arvion mukaan Tokmanni-myymälöitä mahtuu Suomeen noin 200. Tällä hetkellä Tokmannilla on 186 myymälää, joista 177 on Tokmanni-myymälöitä ja yhdeksän Tokmannin haltuun 1.11.2018 siirtyneitä Ale-Makasiini-ketjumyymälöitä.

Kevään 2019 aikana Ale-Makasiini-myymälät tullaan muuttamaan Tokmanni-myymälöiksi.

– Etsimme jatkuvasti mielenkiintoisia ja Tokmannille soveltuvia liikepaikkoja sekä pääkaupunkiseudulta että muualta Suomesta, Koponen kertoo.

Ilmoitus