Tokmanni aloittaa ruuan verkkokaupan – palvelu avaa pääkaupunkiseudulla

Helppo Ruoka -nimellä kulkevat valmiit kotiruuat toimitetaan kätevissä ruokabokseissa.

Ruuan verkkokauppa kasvaa ja myös Tokmanni kertoo tänään aloittavansa ruuan verkkokaupan kotiintoimituksilla.

Tokmannilla on tarjolla neljä eri ruokakokonaisuutta: Jokaisen makuun, Helppoa kotiruokaa, Kotiruokaa kevyesti ja Reilua kasvisruokaa. Myynnissä on siis ruokabokseja, jotka sisältävät seitsemän kotimaista ruokalajia, jokaiselle päivälle jotain. Tokmanni kertoo, että kokonaisuudesta riippuen tarjolla on esimerkiksi lohikeittoa, kasvislasagnea, riistakiusausta tai lihamakaronilaatikkoa.

Ilmoitus

Erityisen hyvin Helppo Ruoka -kotiruoat sopivat esimerkiksi kiireistä arkea viettäville perheille, joissa aikaa ei aina tunnu riittävän ruokalistojen suunnitteluun tai monipuolisen kotiruoan valmistamiseen. Myös esimerkiksi etätyötä tekevät saavat erinomaisen mahdollisuuden syödä ravitsevaa ja hyvää, mutta edullista kotiruokaa. Ruokaboksien avulla voi helpottaa ruokahuoltoa myös esimerkiksi veneillessä tai matkailuautoillessa. Kokonaisuus vahvistaa mielestämme fiksua valikoimaamme entisestään, Tokmanni kaupallinen johtaja Matti Korolainen kertoo tiedotteessa.

Ruokien valmistaja on Pyhännällä toimiva Feelia.

Haluamme huolehtia paitsi ruokien maistuvuudesta, myös valmistusprosessin vastuullisuudesta. Helppo Ruoka -kotiruokien laadukkaat raaka-aineet ovat hyvin jäljitettävissä. Suurin osa raaka-aineista tulee Suomesta ja osin lähituottajilta. Ruoat myös valmistetaan Suomessa, mitä monet asiakkaamme arvostava, Matti Korolainen jatkaa.

Ruuat valmistetaan menetelmällä, jonka ansiosta ne säilyvät avaamattomina pakkauksissaan useita kuukausia, vaikka niihin ei lisätä säilöntäaineita.

Erityinen valmistusmenetelmä takaa pitkän säilyvyyden ilman säilöntäaineita ja hetkellisen säilymisen ilman kylmäketjua. Jääkaapin voi täyttää huoletta, sillä ruoka säilyy siellä avaamattomana kuukausia. Erittäin pitkä säilyvyys auttaa osaltaan vähentämään hävikkiä. Samalla se tuo joustoa arkeen, sillä ruokaa voi olla aina jääkaapissa valmiina, hän kertoo.

Tokmannin ruokaboksin hinta vaihtelee 42-52 euron välillä ja toimitus kotiovelle maksaa 8,90 euroa per tilaus. Palvelu on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa.