Toimitus samana päivänä – joskaan ei aivan ilmaiseksi

Pilotti Helsingissä – verkkokauppatoimitus kotiin jo samana päivänä.

Tokmanni aloitti eilen kokeilun, joka jatkuu aina 13.11.2020 saakka. Verkkokaupasta tehdyt tilaukset toimitetaan tietyillä alueilla pääkaupungissa kotiin jo samana päivänä, jos tilaus on tehty ennen kello 14. Sen jälkeen tehdyt tilaukset kyyditetään seuraavana päivänä.

Tokmanni kertoo edelleen, että nopea kotiintoimitus onnistuu postinumeroalueilla 00500-00580 Helsingissä ja näihin alueisiin kuuluvat muun muassa Sörnäinen, Alppila, Alppiharju, osa Vallilasta, Itä-Pasila, Hakaniemi, Merihaka, Kallio, Kalasatama, Hermanni, Arabianranta, Kumpula, Toukola, Viikinranta, Kulosaari, Verkkosaari ja Kyläsaari. Aivan ilmaiseksi paketit eivät kuitenkaan kotiin lennä, sillä kokeiluvaiheessa nopean toimituksen hinta on 9,90 euroa.

Ilmoitus

Tokmanni sanoo tämän myötä haluavansa nähdä millainen tarve asiakkailla on lyhyille toimitusajoille.

Kokeilun avulla saamme lisää tietoa nopeisiin toimituksiin liittyvistä toiveista, haasteista ja onnistumisista. Kokeilun perusteella teemme tarvittaessa jatkokehitystä itse palvelulle, Tokmannin strategia- ja kehitysjohtaja Janne Pihkala sanoo tiedotteessa.

Jos asiakasta ei tavoiteta, kun toimitusta kyyditetään kotiin, se jätetään noudettavaksi Tokmannin uudesta myymälästä REDIn kauppakeskuksessa.