Tjäreborg lisää verkkokaupan maksutapoja

Aloittaa yhteistyön Resurs Bankin kanssa - tarjolla myös suosittu lasku ja osamaksu.

Nordic Leisure Travel Groupin pohjoismaiset matkanjärjestäjät aloittavat yhteistyön Resurs Bankin kanssa. Sen myötä Tjäreborg tarjoaa maksutapoina myös laskun ja osamaksun. 

Tjäreborg kertoo, että kuluttajat saavat 30-60 päivän korottoman ja kuluttoman maksuajan sekä mahdollisuuden osamaksuun.

Ilmoitus

Maksutavat otettiin käyttöön Tjäreborgin sisaryhtiössä Ruotsissa jo noin viikko sitten.

Arvioimme pohjoismaisten markkinoiden toimijoita, ja valitsimme yhteistyökumppanin, joka vastaa vaatimuksiamme hyvästä asiakaskokemuksesta. Resurs Bankilla on kokemusta toimialaltamme, ja se tarjoaa nykypäivän asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun. Resurs Bank on myös taloudellisesti vakaa toimija. Jo ensimmäisen viikon jälkeen voimme todeta, että uudet maksutavat ovat tervetulleita. Ensimmäinen asiakas valitsi laskun jo 15 minuuttia uusien maksutapojen käyttöönoton jälkeen, Öyvind Törstad, Head of Ancillaries and Customer Payments, Nordic Leisure Travel Group sanoo.

Tjäreborg kertoo, että Netsin pohjoismaisen maksutaparaportin mukaan lasku oli viime vuonna suosituin verkkokaupan maksumuoto Ruotsissa ja Suomessakin se oli verkkopankissa maksamisen ja korttimaksun jälkeen kolmanneksi suosituin.

Olemme tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että NLTG valitsi Resurs Bankin kumppanikseen Pohjoismaiden markkinoille. Erityisesti pandemian jälkeisenä aikana asiakkaat asettavat korkeat vaatimukset turvallisuudelle ja joustavuudelle, kun he varaavat ja maksavat lomamatkan. Olemme yhdessä NLTG:n kanssa luoneet verkkokaupan maksutapavalikoiman, jossa asiakas voi valita itselleen sopivimman erityisesti matkailuun sopivista maksutavoista. Tiedämme, että tämä on tärkeä tekijä kiinnostavan tarjonnan ja myönteisen ostokokemuksen kannalta, Andreas Andersson, Acting CCO Nordic Payment Solutions , Resurs Bankista sanoo.

Tjäreborg kertoi asiasta tiedotteessa.