Tilasi PlayStation 5:n Amazonilta – sai kissanruokaa

”Pahoittelemme tätä.”

Ryntäys verkkokauppoihin oli melkoinen ja monet jäivät nuolemaan näppejään, kun he eivät onnistuneet saamaan PlayStation 5:sta. Mutta pahemminkin olisi voinut käydä. Amazon tutkii Britanniassa tapauksia, joissa asiakkaat ovat raportoineet tilanneensa PS5:n jättiläiseltä, mutta sen sijaan heille on lähetetty jotain aivan muuta.

Pelikonsolin sijaan nämä asiakkaat ovat vastaanottaneet niin kissan- kuin koiranruokaa sekä keittiötarvikkeita. Yksi asiakas sanoo tulleensa logistiikkayhtiön kuljettajan huijaamaksi. Tämä kävi peruuttamassa auton talon edustalle, ei koskaan tullut siitä ulos ja ajoi sitten tiehensä ilman, että asiakas sai mitään. Vähän aikaa tämän jälkeen vastaanottaja sai viestin, jossa kerrottiin, että tavara on toimitettu. Kun paketti lopulta saapui se sisälsi ilmakuivattimen.

Ilmoitus

Näitä tarinoita voi löytää koko joukon esimerkiksi Twitteristä, jossa Amazon UK:n hämmentyneet asiakkaat ovat näyttäneet mitä heille on tullut pelikonsolin sijaan. Joku on esimerkiksi saanut George Foreman-grillin ja yksi toinen paketin bulguria.

Teemme kaikkemme, jotta saamme asiakkaamme iloisiksi, mutta joidenkin osalta tämä ei ole päättynyt aivan niin. Pahoittelemme tätä ja tutkimme, mitä täsmälleen on tapahtunut. Otamme yhteyttä kaikkiin asiakkaisiin, jotka ovat ottaneet meihin yhteyttä ja kertoneet ongelmista, niin voimme korjata tämän, Amazonin äänitorvi sanoo The Guardianille.