Tervetuloa Ehandel.fi -sivustolle – uutisia sinulle joka rakastat verkkokauppaa!

Tänään avaamme Suomen kuumimman uutissivuston.

Ilmoitus

Kaikki liput olivat loppuunmyytyjä ja odotukset olivat korkealla kun me Ehandel.fi:n sisarsivusto Ehandel.se otimme askeleemme Suomeen viime vuoden toukokuussa.  Yhdessä Business Finlandin kanssa järjestimme Emeet Nordic -tapahtuman – konferenssin missä pohjoismaiset verkkokauppiaat tapasivat keskustellakseen kaikesta siitä mitä tapahtuu verkkokaupan jännittävässä maailmassa.

Verkkokaupallahan ei tietysti ole rajoja ja meidän ensimmäinen Emeet Suomessa  – uusi tilaisuus on 17 toukokuuta tänä vuonna – oli menestys. Saimme mahtavan hienon vastaanoton  ja siksi aiomme nyt entisestään vahvistaa läsnäoloamme Suomessa.

Ehandel.se perustettiin tarkoituksenaan edistää ruotsalaista verkkokauppaa. Täysin uudella Ehandel.fi -sivustolla nostamme tavoitteemme kattamaan pohjoismaisen verkkokaupan ja tulemme sivustolla tarjoamaan sinulle kuumimmat uutiset suomalaisesta ja kansainvälisestä verkkokaupasta.

Kansainvälisesti Pohjola näyttäytyy alueena jossa digitaalinen läsnäolo on epätavallisen voimakasta ja alueena jossa näin ollen myös verkkokauppa etenee vahvasti. PostNord:in raportin ”E-handel i Euroopa 2017” (Verkkokauppa Euroopassa 2017) mukaan pohjoismaissa on suuri määrä internetin käyttäjiä ja myös suhteessa suuri määrä verkkokaupan asiakkaita. He käyttävät vuorostaan suurempia summia verkkokaupan ostoksiin verrattuna Euroopan keskiarvoon.

Kaikki mukaan lukien Suomessa on verkkokaupalle hyvät markkinat ja olemme iloisia saadessamme olla osana sitä suurta kaupan murrosta, joka juuri nyt on käynnissä täällä. Sinä lukijamme saat mieluusti antaa meille sekä pieniä että suuria vihjeitä , niin lupaamme tehdä osamme viedäksemme suomalaisen verkkokaupan uusiin ulottuvuuksiin.

Ole mukana siellä missä tapahtuu – Ehandel.fi sivustolla!