Tekoäly tapetilla Kuopiossa

Tarjontaa myös tekniikan ja palveluiden kehittäjille Kuopion Yliopistosairaalan konferenssissa.

Ilmoitus

Etäterveys, tekoäly ja tietoaltaat ovat osa tulevaisuuden sähköisiä sosiaali- ja terveydenhuollonpalveluja. Näistä ja monista muista digiterveyden teemoista kuullaan kansallisia ja kansainvälisiä kokemuksia Kuopion yliopistollisessa sairaalassa (KYS) 2.-3.4.2019 järjestettävässä kaksipäiväisessä eHealth2019 konferenssissa osana KYSin 60-vuotisjuhlavuotta. 

- Osana KYSin 60-vuotisjuhlavuottaan KYS järjestää yhdessä Suomen telelääketieteen ja eHealth seura ry:n kanssa kansainvälisen konferenssin, joka käsittelee laajasti digitaalisen terveydenhuollon kehitystä ja mahdollisuuksia. Toivon erinomaisen ohjelman tuovan runsaasti asiantuntijoita ja asiasta kiinnostuneita Kuopioon, KYS:n tutkimus- ja innovaatiojohtaja Esko Vanninen sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Yli 40 luennoitsijaa ympäri maailmaa 

Tapahtumassa on tarjontaa niin sosiaali- ja terveydenhuollon arjen ammattilaisille kuin tekniikan ja palveluiden kehittäjille.

- Käytännön esimerkkejä ja kokemuksia on jakamassa yli 40 luennoitsijaa kansallisesti ja ulkomailta, kertoo tiedotteessa
Kuopion kaupungin innovaatiopäällikkö Arto Holopainen.

Konferenssin aloittaa keynote-puheenvuorolla alan huippuasiantuntija Lucien Engelenin Hollannista, joka pureutuu konferenssin teemaan data-driven health. Vastaavasti päätös keynote-puheenvuorossa on tekoälytutkija, professori Timo Honkela, joka antaa visionäärisen katsauksen tekoälyn mahdollisuuksiin.

eHealth2019 –konferenssi on 29.3.-4.4.2019 Kuopio Health Week –tapahtumaviikon päätapahtuma, jonka aikana järjestetään useita toisiinsa kytkeytyviä hyvinvointi- ja terveysalan tapahtuma.