Teknologiayhtiö Cuumalle kasvurahoitus ja Nebulan avainhenkilöitä taustajoukkoihin

Vuonna
2018 kasvua 40 prosenttia.

Ilmoitus

Puhe- ja viestintäratkaisuja tarjoava Cuuma saa merkittävän kasvurahoituksen ja osaamista Nebulan johdosta. Vuoden 2019 alusta yritykseen siirtyvät osakkaiksi ja neuvonantajiksi Nebulan entinen toimitusjohtaja Ville Skogberg, Nebulan entinen teknologiajohtaja Teemu Sipilä sekä sijoittaja ja hallitusammattilainen Marko Kauppi.

- Cuuma on kasvanut koko 13-vuotisen historiansa ajan ja vuonna 2018 jatkuvien eli kuukausimaksullisten palveluiden kasvu oli yli 40 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Olemme jatkaneet asemamme vahvistamista erityisesti keskisuurissa yrityksissä, joista esimerkiksi Verkkokauppa.com ja Doctagon (Nykyinen Pihlajalinna Terveys Oy) ottivat palvelumme käyttöön viime vuoden aikana, kertoo Cuuman toimitusjohtaja Jani Hartikainen tiedotteessa.

Ilmoitus

"Huutava tarve"

Cuuman kehittämä pilvipohjainen palvelualusta yhdistää puhe- ja viestintäpalvelut osaksi yritysten asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointijärjestelmiä. Yhtiön tuotteet kattavat kaiken kommunikointiin tarvittavan puheratkaisuista sosiaaliseen mediaan ja tiketöintiin.

- Kaltaisellemme joustavalle toimijalle on nyt huutava tarve, sillä digitalisaatio tuo yhä useammalle yritykselle haasteita asiakaspalveluympäristöjen, monikanavaisuuden, kasvavien yhteydenottomäärien sekä kiristyvien vasteaikojen muodossa, Hartikainen sanoo.

Haastaa 100-vuotiaan telealan

Cuuma kertoo tiedotteessa, että se pyrkii haastamaan yli 100-vuotiaan telealan täysin uudenaikaisella otteella ja tähtää markkinoiden osaavimmaksi uuden ajan operaattoriksi.

- Olemme kasvupyrähdyksen kynnyksellä, jota varten kartoitimme useita vaihtoehtoja, ja uusien taustahenkilöiden osaaminen oli mielestämme nappiosuma. Nebulan tarina on vertaansa vailla ja Cuumalla on uusien omistajien myötä nyt tarvittava osaaminen sekä tarvittavat taloudelliset resurssit vastaavanlaiseen tarinaan, Hartikainen taustoittaa.