TeamPrint palvelee urheiluseuroja

”Teemme asiakkaalle kaiken mahdollisimman helpoksi”.Kokkolassa toimiva TeamPrint on erikoistunut palvelemaan urheiluseuroja. Etenkin joukkuelajien harrastajat ovat yksi toisensa jälkeen löytäneet yrityksen verkkokaupan, jonka kautta seurat voivat myydä omat fanituotteensa.

Muun muassa jääkiekon Mestiksen runkosarjan voittanut Kokkolan Hermes ja lentopallon mahtiseuroihin lukeutuva Hurrikaani Loimaa myy fanituotteensa TeamPrintin kautta.

– Tarjoamme seuroille erilaisia yhteistyöpaketteja, joiden lähtökohta on kolmivuotinen sopimus. Käsittääkseni kukaan myy ei tarjoa vastaavaa palvelua, yrityksen myynnistä vastaava Niklas Byskata sanoo.

TeamPrintin perustajat ovat Niklas Byskata, Pirkka-Pekka Yli-Suutari (kuvassa) ja Benjamin Storbacka. Yritys perustettiin vuonna 2017 ja osakkaiden lisäksi firmalla on kaksi työntekijää.

Kaikki saman katon alta

Seurojen fanikauppojen lisäksi TeamPrint tekee myös joukkueille peliasuja. Ammattilaisjoukkueiden lisäksi myös harrastetason seurat käyttävät ahkerasti yrityksen kotisivuilla olevaa sovellusta, joilla käyttäjä pystyy valitsemaan seuralleen mieluisen peliasun. Ja jos ei mikään kymmenistä vaihtoehdoista miellytä, käyttäjä voi myös suunnitella sen itse.

– Teemme asiakkaalle kaiken mahdollisimman helpoksi. Kaikki peliasuun liittyvät asiat hoidetaan alusta loppuun, Byskata sanoo.

TeamPrint muutti talvella uusiin 750 neliömetrin kokoisiin tiloihin, ja tavara tuntuu liikkuvan nopeaan tahtiin. Koko tuotanto hoidetaan samassa rakennuksessa. Graafisesta suunnittelusta ja markkinoinnista vastaa Pirkka-Pekka Ylisuutari.

– Asiakkaalle lähtee aina valmis tuote, Ylisuutari sanoo.

TeamPrint panostaa tässä vaiheessa kotimaan markkinoille, ja tässä vaiheessa yhteistyöseuroja on noin parisenkymmentä. Useimmat asiakkaat tulevat tällä hetkellä Kokkolan seudulta, mutta sana on levinnyt nopeasti ja edellämainitun Hurrikaani Loimaan lisäksi esimerkiksi pesäpallojoukkue Kempeleen Kiri kuuluu yhteistyöseuroihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest