”Tavoitteena 2000 lahjoitusta Joulupuu-keräykseen”

Klarna ja Fiksuruoka käynnistivät kampanjan eilen - ostamalla Fiksuruoan joulupaketin lahjoittaa samalla yhden paketin lahjaksi erityisen tuen piirissä olevalle lapselle tai nuorelle.

Maksupalveluyhtiö Klarna ja hävikkiruokaan erikoistunut fiksuruoka.fi toistavat tänä vuonna viime vuonna aloitetun kampanjan. Jokaisesta Fiksuruoan kautta ostetusta joulupaketista ostaja tukee automaattisesti lapsia ja nuoria lahjoittamalla samanlaisen paketin sinne, missä tarve on suurin. Viime vuonna kampanjan tavoite 1000 kappaletta lahjoituksia täyttyi alle viikossa. Tänä vuonna tavoite on tuplattu 2000 lahjoitukseen, mikä tarkoittaa 2000 lahjaa erityisen tuen piirissä oleville lapsille ja nuorille.

Haluamme olla tänäkin vuonna mukana Joulupuu-keräyksessä, jotta jokainen lapsi ja nuori saisi joululahjan. Viime vuosi osoitti asiakkaittemme vahvan halun osallistua joulupakettien keräämiseen ja kerättyjen pakettien määrä ylitti täysin odotuksemme. Lähdemme jälleen innolla keräämään paketteja yhdessä asiakkaittemme sekä Klarnan kanssa, ja olemme iloisia, kun voimme tehdä oman osamme edistääksemme lasten ja nuorten joulumieltä, Fiksuruoan toimitusjohtaja Juhani Järvensivu sanoo.

Ilmoitus

Joulupaketit ovat nyt myynnissä Fiksuruoan verkkokaupassa ja sen hinta on 10 euroa. Lahjoitukset jatkuvat 16. joulukuuta saakka tai kunnes 2000 paketin tavoite on saavutettu. 

Viime vuoden kampanja Fiksuruoan kanssa oli erittäin onnistunut - 1000 lahjoituksen tavoite täyttyi alle viikossa ja siksi halusimme tuplata tavoitteen tälle vuodelle 2000 lahjapakettiin. Elämme vahvasti vielä pandemian kourissa ja moni perhe kaipaa tukea joulun alla. Joulupuu-keräys on jo pitkään tehnyt tärkeää työtä, jotta kaikki lapset saisivat lahjan jouluna ja oli siksi luonteva valinta lahjoituksen kohteeksi, Klarna Suomen maajohtaja Jacob Segercrantz sanoo.

Hyväntekeväisyyskampanja toteutetaan Joulupuu-keräyksen kautta, joka mahdollistaa pakettien jakamisen. Joulupuu-keräys on Nuorkauppakamarin ylläpitämä. 

Olemme jälleen iloisia Fiksuruoan ja Klarnan herkkulahjoituksista, jotka tuovat Helsinkiin ja Turkuun kovasti toivottuja nuorten joululahjoja. Tänäkin vuonna tavoitellaan jälleen 2000 herkkupaketin lahjoitusta, mikä on huikea lisä keräyksiimme. Jokainen paketti ilahduttaa suuresti lahjansaajia, jotka ilman Joulupuu-keräystä saattaisivat jäädä ilman joululahjoja. Joulupuu ry kiittää Fiksuruokaa ja Klarnaa herkullisesta yhteistyöstä, Joulupuu ry:n hallituksen puheenjohtaja Doris Tuohimaa kiittää.

Klarna ja Fiksuruoka kertovat asiasta tiedotteessa.