Tatuoi itsensä saadakseen uudet vanteet autoon – hääpuku ei peitä logoa

Erilaista markkinointia Ruotsissa. Kilpailuun tuli yli 820 hakemusta.

Mikäli haluaa autoonsa uudet vanteet, mutta niistä maksaminen ei kiinnosta, voi tatuoida yhtiön logon kehoonsa ja toivoa parasta, että ne saa itselleen ilmaiseksi. Vanneasiantuntija ja verkkokauppias ABS Wheels järjestää vuosittain kilpailun, jossa voittaja saa tatuoida yhtiön logon itseensä ja saa siitä palkkioksi parin vanteita.

Hieman erilainen markkinointitapa, mutta kilpailusta ei puutu osanottajia. Siihen löytyy joka kerta satoja osanottajia ja yhtiö yrittää valita vähintään viisi, jotka saavat tatuoida itsensä ja jotka saa neljä vannetta kukin.

Ilmoitus

Tänä vuonna halukkaita osallistujia oli yli 820 kappaletta, jotka olisivat olleet valmiita tatuoimaan ABS Wheelsin logon kehoonsa, mutta verkkokauppias päätti valita vain yhden voittajan.

Tämäntyyppinen markkinointi ei maksa paljoa, mutta saavuttaa silti suuren yleisön. Kilpailu on tavoittanut lähes 50 000 ruotsalaista. Saimme yli 600 anomusta Facebookissa ja vielä 224 kappaletta sähköpostitse, mikä on erittäin mukavaa, ABS Wheelsin toimitusjohtaja Andie Lahdo sanoo tiedotteessa.

Tänä vuonna päätimme kuitenkin, että vain yksi henkilö voittaa.

Ja onnellinen voittaja oli Sofie. Miksi ABS Wheelsin mielestä Sofien voitto on erityisen mukavaa, on se fakta, että hän menee pian naimisiin eikä hääpuku peitä logoa.

Tuntuu epätodennäköiseltä ja fantastiselta. Olen unelmoinut uusista vanteista jo vähän aikaa. Omistan unelmieni auton, mutta vanteet ovat puuttuneet pitkään. Menen naimisiin elokuun 29. päivä, joten tästä tuli häälahja, sillä Covid-19 on jättänyt syvät jäljet, Sofia sanoo.