Tassuajasta tuli pysyvä henkilökuntaetu

Musti Group Nordic antaa työntekijöilleen omistamissaan liikkeissä kolme vapaapäivää kun tämä hankkii kissan- , koiranpennun tai uudelleen sijoitetun kissan tai koiran.

 

Ilmoitus

Viime keväänä ruotsalainen Arken Zoo otti käyttöönsä henkilökuntaedun, niin kutsutun ”tassuajan”, mikä pitää sisällään kolme maksullista vapaapäivää, kun henkilö hankkii itselleen koiran tai kissan. Yritys halusi auttaa henkilökuntaansa yhdistämään työn, vapaa-ajan ja kiinnostuksensa eläimiin kätevämmällä tavalla.

- Henkilökunnallamme on aito kiinnostus ja taito eläimiin ja jotta voimme varmistaa tämän osaamisen ja sitoutumisen on itsestäänselvää, että henkilökunta saa mahdollisuuden laittaa niin suuren fokuksen kuin mahdollista eläimiinsä, Arken Zoon myyntipäällikkö Daniel Pettersson sanoo lehdistötiedotteessa.

 

Yli 90 prosenttia yrityksen yli 450 työntekijästä omistaa vähintään yhden eläimen ja konsepti on osoittautunut läpimurroksi henkilökunnan joukossa niin toimistossa kuin liikkeissä.

- Tassuaika on ollut todella suosittu Arken Zoolla ja haluamme jatkossakin edistää työntekijöidemme eläinten pitoa, Daniel Pettersson kertoo.

Siksi tassuaika on otettu pysyvään käyttöön.

- Se on myös arvokasta meille yrityksenä, että työntekijämme ovat eläinten omistajia ja sillä tavalla saamme heidän tietotaitonsa päivittäiseen toimintaamme, Arken Zoon henkilöstöpäällikkö Nanna Martin-Löf sanoo.

Lehdistötiedotteen mukaan tassuaika koskee kaikkia Musti Group Nordicin itsensä omistamia liikkeitä.

Ilmoitus