Tässä on lista: Nämä verkkokaupat vetävät eniten kävijöitä

Amazon jo nyt sijalla 11.

Mitkä ovat Suomen suosituimmat verkkokaupat? Vertailusivusto Black-Friday-sverige.se teki meille asiasta yhteenvedon. Sivusto on tutkinut eri nettisivujen liikennettä heinäkuusta syyskuuhun ja sillä tavalla selvittänyt, mitkä verkkokaupat ovat houkutelleet eniten kävijöitä viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Suomessa ensimmäiseltä sijalta löytyy Gigantti.fi, jonka sivustolla vierailtiin ajanjakson aikana noin 32 miljoonaa kertaa. Toiselta sijalta löytyy Motonet.fi, jonka kävijämäärä on vajaat 29 miljoonaa ja kolmannelle sijalle nousee Karkkainen.com, jonka sivustolla vierailtiin miltei 21 miljoonaa kertaa.

Ilmoitus

Mielenkiintoista listalla on se, että sijalta 11 löytyy mikäs muu kuin pian Pohjoismaissa lanseeraava Amazon, .com-alustallaan.

Suomessa viidentoista kärjessä on kodintuotteet ja elektroniikka, aivan kuten Norjassa ja Ruotsissakin, Black-Friday-sverige sanoo ja lisää, että Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, joissa kaikissa tehtiin vastaava yhteenveto 15 kärkeen mahtui myös muotijätti Zalando.

Yhteenveto on tehty SEMrush-työkalulla ja käsittää kävijöiden kokonaismäärän. Yksi ja sama ihminen on siis voinut vierailla tietyllä sivustolla useita kertoja ja näin lisännyt käyntien määrää.

 

15 suosituinta verkkokauppaa (miljoonaa käyntiä):

 

Gigantti.fi 32,3

Motonet.fi 28,6

Karkkainen.com 20,7

Ilmoitus

Verkkokauppa.com 20,6

Tokmanni.fi 19,0

Zalando.fi 16,6

K-rauta.fi 13,9

Power.fi 13,7

Puuilo.fi 11,7

Ikea.com 11,2

Amazon.com 9,7

Jimms.fi 9,7

Xxl.fi 9,4

Jysk.fi 8,7

Biltema.fi 8,2

 

Lähde: Black-friday-sverige.se