Tanskalaisyritys Søstrene Grene rantautuu Suomeen

Yli 240 fyysistä liikettä ympäri Eurooppaa ja Japania, mutta ei ollenkaan verkkoliikettä. Tanskalainen Søstrene Grene on suuren digitaalisen muodonmuutoksen edessä ja pian tuotteita voi ostaa myös verkosta.

Kivijalkaliikkeet ovat olleet tanskalaisen sisustus- ja harrasteliikkeen Søstrene Grenen perusta. Nyt tähän on tulossa muutos, sillä yritys on lanseeraamassa uuden verkkoliikkeellä varustetun kotisivun. Samalla he lähtevät valloittamaan uusia markkinoita ja liike lanseerataan syksyn mittaan myös Suomessa.

Ilmoitus

- Olemme saaneet todella paljon kyselyitä asiakkailta, jotka haluavat nähdä tuotevalikoimamme netissä. Olemme todella iloisia kun pystymme nyt kohtaamaan heidän odotuksensa. Siksi odotamme innolla kun pääsemme avaamaan Søstrene Grenen digitaalisen universumin, yrityksen toimitusjohtaja Mikkel Grene sanoo lehdistötiedotteessa.

Søstrene Grenen kotisivut löytyvät jo nyt usealla eri kielellä. Aluksi verkkokauppa on kuitenkin tarjolla vain heidän kotimaassaan Tanskassa.

Mikkel Grenen mukaan verkkokauppaprojekti on yksi osa isompaa omnikanaaliprojektia eikä yritys ole lopettamassa fyysisiä liikkeitä onlinemyynnin hyväksi. Päinvastoin: he ovat avaamassa uusia liikkeitä ja syksyllä yritys lanseeraa myös Suomessa.