Tanskalainen ”hygge” saapuu Suomeen

Tanskalainen sisustustarvikeliike Søstrene Grene avaa kivijalkaputiikin Espoossa.

Søstrene Grene myy skandinaavista kodin sisustusta ja kotiin liittyviä DIY-tarvikkeita. Søstrene Grene on tehnyt syksyn aikana suuren digitalisaation ja aloittanut verkkoliikkeen kotimaassaan. Yrityksellä on kivijalkaputiikkeja kautta maailman ja uusin lanseeraus on Suomessa. Søstrene Grene avaa liikkeen Espoon kauppakeskus AINOAssa.

- Tuotevalikoimaan tulee uusia tavaroita viikoittain, minkä ansiosta jokaisella käynnillä on mahdollisuus tehdä uusia löytöjä kotiin, yrityksestä kerrotaan.

Ilmoitus

Søstrene Grenen SEO Mikkel Grene odottaa hyvillä mielin liikkeen avautumista Suomessa.

- On aina jännittävää avata ensimmäinen liike uudessa maassa ja odotan mielenkiinnolla millainen vastaanotto Suomessa on meidän konseptillemme. Jokaisessa uudessa maassa näemme, että meillä on mahdollisuus tuoda pala Søstrene Grenen ”hyggeä” sinne ja tarjota ainutlaatuisia ostokokemuksia ja halusimme antaa tämän mahdollisuuden myös Suomessa, Grene sanoo.

Perheomisteinen yritys on kasvanut viimeisten vuosien aikana Euroopassa ja heillä on tällä hetkellä 245 liikettä yhteensä 16 eri maassa.

- Siitä alkaen kun vanhempani keksivät Søstrene Grenen vuonna 1973, olemme yrittäneet luoda liikkeitä, jotka ovat enemmän kuin tavalliset, yksinkertaiset liikkeet. Viimeisen viiden vuoden aikana olemme tehneet hienosäätöä konseptissamme ja erityisesti ostokokemuksien kanssa, jotka haluamme antaa asiakkaillemme. Haluamme, että käynti liikkeessämme on jokapäiväisen elämän valonlähde ja haluamme, että asiakkaamme löytävät kauniita, ainutlaatuisia tuotteita joka kerta kun he pysähtyvät meillä. Tästä syystä lisäämme fokusta omaan muotoiluun ja meillä on pääkonttorissamme Tanskassa mahtava skandinaavinen muotoilutiimi. Toivomme, että uusi liike tuo luovuutta ja iloa kaikille Suomessa ja että suomalaiset tulevat suuriin avajaisiimme, Mikkel Grene kertoo.

 

Verkkokauppa Suomessa ei ole ajankohtainen nyt

Søstrene Grenen liikkeen avajajaiset kauppakeskus Ainoassa on Ehandelin tietojen mukaan lokakuun loppupuoliskolla. Søstrene Grene on tehnyt syksyn aikana suuren digitalisaation, mutta yritys tunnetaan maailmalla miellyttävistä kivijalkaliikkeistään.

Pääseekö koko Suomi tulevaisuudessa käsiksi tanskalaiseen ”hyggeen” verkkokaupan muodossa?

- Tällä hetkellä meillä ei ole suunnitelmia avata verkkokauppaa Suomessa, mutta ei ole poissuljettua, että tämä asia tulisi relevantiksi, Søstrene Grenen lehdistöasiantuntija Camilla Thorsø Lund sanoo.

Ilmoitus

 

 

*Hygge = kodikkuus, miellyttävä ja lämmin ilmapiiri; käsite on juurtunut syvälle tanskalaisten sielunmaisemaan.