Taloon.com: Kasvu Suomessa on erityisen tyydyttävää

Bygghemmagroupin neljännesvuoden tulokset julkaistiin viime viikolla. Taloon.com-nimellä Suomessa toimivan konsernin liikevaihto oli 1,7 miljardia Ruotsin kruunua.

 

Ilmoitus

Konserni myy verkkoliikkeessään muun muassa työkaluja, valaistusta, puutarhatuotteita ja rakennustavaraa. Suomen lisäksi yritys on aktiivinen toimija Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

- Jatkoimme nopeaa kasvua kauden toisella neljänneksellä. Kokonaiskasvu neljänneksellä oli 20,5 prosenttia ja orgaaninen kasvu 8,6 prosenttia, jolla vahvistimme edelleen johtavaa asemaamme suurimpana, huomionarvoisena verkkoliikkeenä kuluttajaa kohtaan Pohjolassa, toimitusjohtaja Martin Edblad (kuvassa) toteaa raportin alkusanoissa.

 

Suomen kasvu erityisen hyvää

- Kasvu Suomessa on ollut erityisen tyydyttävää ja johtava markkina-asemamme vahvistui entisestään. Muut Pohjoismaat, mukaan lukien huomattava ruotsalainen toiminta, kehittyivät myös vankasti. Kun katsomme kolmea viimeistä vuosineljännestä voimme todeta, että konserni kehittyi linjassa odotuksiemme kanssa, hän kirjoittaa .

Tämän lisäksi tilauksien hinta per asiakas on kasvanut. Syynä tähän ovat lisääntynyt tuotetarjonta sekä uudet digitaaliset ratkaisut.

Taloon.com on netissä toimiva rautakauppa, joka on osa pohjoismaiden suurinta rakentamisen ja remontoinnin verkkokauppakonsernia Bygghemma.