Taloon.com ja Netraudan omistaja saavutti kovat lukemat pörssinoteerauksen jälkeen

Huonon kasvun huhut murskataan.

Ilmoitus

Verkkokauppajätti Bygghemma pörssinoteerattiin maaliskuun 27. päivä ja nyt yhtiö ilmoittaa kuinka myynti on sujunut ensimmäisellä neljänneksellä.

”Estetään väärät oletukset”

Tiedot kvartaalista yhtiö näyttää kertoneen huhujen jälkeen, joiden mukaan rakennusalalla on huono kehitys. Näyttää siltä, että Bygghemman pörssiosakkeet ovat hieman laskeneet, todennäköisesti näiden huhujen takia.

- Muut pörssinoteeratut toimijat samassa sektorissa kuin Bygghemma Group ovat ilmoittaneet odotettua heikomman myynnin ensimmäisellä neljänneksellä johtuen tavallista kylmemmän ja pidempään kestäneen talven takia. Jotta väärät oletukset Bygghemma Groupin kustannuskehityksestä talven takia estetään, yhtiö haluaa esittää alustavan kustannustiedon vuoden 2018 ensimmäisestä kvartaalista, yhtiö kertoo lehdistötiedotteessaan.

Yhtiö on saanut useampia kyselyitä osakkeenomistajilta muun muassa siitä onko sää vaikuttanut kustannuksiin. Kylmä sää ei kuitenkaan näytä erityisesti vaikuttaneen yhtiöön, vaan se voi nyt kertoa, että alustavat luvut ensimmäiselle kvartaalille ovat yli 100 miljoonaa euroa.

”Huonosta säästä huolimatta”

Tarkat luvut ovat 102 miljoonaa euroa, joka on lähes 50 prosenttia kasvua edellisvuoteen verrattuna.

- Olemme hyvin tyytyväisiä siitä, että saavutamme ensimmäistä kertaa yli 100 miljoonan euron nettovaihdon ensimmäisellä neljänneksellä kasvaneilla markkinaosuuksilla molemmissa segmenteissä huonosta säästä huolimatta, Bygghemma Groupin toimitusjohtaja Mikael Olander kertoo.

Yhtiö laskee, että kasvu johtuu ensisijaisesti yhtiön molempien segmenttien, kodinsisutuksen ja DIY (tee itse), vahvasta kasvusta verkossa.

Ilmoitus