Taloon.com ja Netraudan omistaja listautui pörssiin

"Olemme todella tyytyväisiä kiinnostukseen".

Ilmoitus

Bygghemma Group, johon Taloon.com ja Netrauta.fi kuuluvat, on listautunut Tukholman pörssiin.Osakkeen hinnaksi tuli 47,50 kruunua, mikä antaa konsernille noin 510 miljoonan euron markkina-arvon. Keskiviikkona aamupäivällä osakkeen hinta oli laskenut hieman ja pysytteli 42 kruunun paikkeilla.

- Tarjoukseen sisältyi 29 647 660 osaketta, joista 7 368 421 uusia osakkeita osakeannissa. Uudet osakkeet antoivat Bygghemma Groupille likviditeetin 350 miljoonan kruunun ja 321 miljoonan kruunun väliltä, yritys kirjoittaa lehdistötiedotteessa.

"Odotamme innolla kasvua"

Kun Tukholman pörssi aukesi tiistaina Bygghemma Groupin osakkeen arvo laski 47,50 kruunusta pian 45 kruunuun ja keskiviikkona sen hinta siis pysytteli 42 kruunun paikkeilla.

Bygghemman toimitusjohtaja Mikael Olander kertoo että pörssiin listautuminen on herättänyt suurta kiinnostusta.

- Olemme todella tyytyväisiä kiinnostukseen meitä kohtaan listautumisprosessin aikana, sekä meihin Pohjoismaiden suurimpana kodinparannustuotteiden jälleenmyyjänä. Odotamme innolla kasvua ja yrityksen kehittämistä, nyt myös pörssiin listautuneena yrityksenä, Olander sanoo tiedotteessa.

Bygghemma on ruotsalainen verkkokauppayhtiö, joka tarjoaa tunnettuja brändejä  Pohjoismaiden johtavan rakentamiseen erikoistuneen verkkokauppaketjun kautta. Bygghemma on perustettu vuonna 2006 ja sillä on verkkokaupat Ruotsin lisäksi Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Bygghemman pääkonttori sijaitsee Ruotsin Oskarshamnissa. Bygghemma Groupin vuoden 2016 liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. Bygghemma toimii Suomessa Taloon.com-nimellä.  

 

Ilmoitus