Taas uusia nimityksiä PostNordilla

Pauliina Murtola nimitetty noutopisteverkoston kehittämisestä vastaavan Business Ownerin tehtävään.

PostNord panostaa täysillä uuden noutopisteverkoston kehittämiseen. Yhtiö kertoi aiemmin viikolla nimittäneensä Linda Nybergin verkkokaupan viimeisen kilometrin haasteiden ratkaisemiseen ja pakettiautomaattiverkoston luomiseen ja heti sen jälkeen nimittäneensä uuden väliaikaisen operatiivisen johtajan.

Yhtiö kertoo tänään nimittäneensä Pauliina Murtolan rakentamaan vahvaa noutopisteverkostoa.

Ilmoitus

Kuluttajien odotukset muuttuvat digitalisaation edetessä, ja PostNordille on tärkeää pystyä vastaamaan näihin muutoksiin sekä nykyisiä tuotteita ja palveluita kehittämällä että täysin uusilla innovaatioilla, yhtiö kirjoittaa tiedotteessa.

Pauliina Murtola on työskennellyt PostNordilla vuodesta 2015 erilaisissa asiakasrajapinnan ratkaisuja kehittävissä hankkeissa, kuten yritysasiakkaiden portaalin sekä kuluttaja-asiakkaiden chatbotin ja widgetin rakentamisessa.

Jatkuva kouluttautuminen ja uuden oppiminen on tärkeä osa muutoksen keskellä kasvamista niin yrityksenä kuin yksilönäkin. Tartun mielelläni uusiin haasteisiin ja nautin uuden luomisesta. Uusi tehtävä noutopisteverkoston kehittämisen parissa on upea mahdollisuus päästä rakentamaan tulevaisuuden PostNordia ja tuottaa kaikille sidosryhmille arvoa vielä entistäkin paremmin. Olen kuuden vuoden PostNord-urani aikana nähnyt, miten olemme jo nyt käyneet läpi ison muutoksen, ja näen sitoutuneessa ja motivoituneessa henkilöstössämme erittäin hedelmällisen maaperän tulevaisuuden ratkaisujen luomiseen ja toteuttamiseen. Tällä jengillä pystymme mihin vain! Murtola sanoo yhtiön tiedotteessa.

Murtola siirtyi tehtävään 1.4.2021.