Swappie avasi oman verkkokaupan yritysasiakkaille

”Jokainen puhelin läpäisee 52-vaiheisen laadunvalvontaprosessin, joka takaa luotettavan ja turvallisen puhelimen”.

Kestävä kehitys ja kiertotaloudellisuus on jo osa monen yrityksen, koosta huolimatta, strategiaa. Tätä voi toteuttaa eri tavoin, mutta yksi helpoimmista keinoista aloittaa on luonnonvaroja runsaasti tuhlaavan elektroniikan kierrätys. Se koskee niin tietokoneita kuin puhelimia. Käytettyjen älypuhelimien myyntiin erikoistunut Swappie vastaa nyt tähän kysyntään avaamalla erityisesti yrityksille suunnatun verkkokaupan, josta saa ALV-vähennyskelpoisia iPhoneja.

Yhtiö lupaa, että laitteet ovat käytännössä uuden veroisia ja ne läpikäyvät 52 eri osiota sisältävän laadunvalvontaprosessin ennen kuin ne laitetaan myyntiin.

Ilmoitus

Haluamme verkkokaupan avulla vastata pienyritysten vastuullisuustavoitteisiin. Jopa 71 % meille saapuvista pyynnöistä tulee tällä hetkellä pienyrityksiltä, loput keskisuurilta. Kiinnostuneita toimijoita löytyy laidasta laitaan – muun muassa matkailu-, opetus-, kuljetus- ja finanssialalta, Swappie Suomen markkinointipäällikkö Minttu Rautiainen sanoo tiedotteessa.

Swappien puhelimilla on vuoden takuu ja normaali 14 päivän palautusoikeus.

Yhtiö muistuttaa, että yrityspuolella käytetyn elektroniikan ostaminen on tehokas, mutta edelleen alihyödynnetty tapa.

Kuluttajien ympäristövalinnoista puhutaan jo aika paljon, yritysten tekemistä kestävistä hankinnoista sen sijaan harvemmin. Moni yritys tarjoaa työntekijöilleen vain uusia puhelimia, vaikka kunnostettu puhelin olisi ekologisempi vaihtoehto, eikä laadustakaan tarvitse tinkiä, Minttu Rautiainen muistuttaa.

Swappie ostaa niin ikään yritysten käytettyjä puhelimia.

Puhelimen kunnostaminen on erinomainen tapa pienentää sen koko elinkaaren aikaisia hiilidioksidipäästöjä. Ostamme vanhoja käytettyjä puhelimia myös yrityksiltä. Puhelinten kiertotalous toteutuu aidosti, kun ne käytön jälkeen huolletaan taas uudelleenkäyttöön. Kunnostetut puhelimet ovat lisäksi edullisempia, mikä tietää myös säästöä, hän kertoo.

Swappien businessasiakkaille suunnatulle sivustolle pääsee verkkokaupan etusivulta navigoimalla.

Ilmoitus