Swap.com nimittää uudet hallituksen jäsenet sekä uuden hallituksen puheenjohtajan

Muoti- ja vaateteollisuuden tuottamat kasvihuonekaasut kasvavat nopeaa vauhtia.

Käytettyjen tavaroiden vähittäisverkkokauppa Swap.com on  julkistanut uusiksi hallituksen jäseniksi Jennifer Carr-Smith:in ja Yona Shtern:in, jotka aloittavat hallitustyöskentelyn välittömästi. Jennifer Carr-Smith, joka valittiin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi, tulee korvaamaan aiemman hallituksen puheenjohtajan Antonio Gallizion. Antonio Gallizio jatkaa hallitustyöskentelyä hallituksen jäsenenä.

Ilmoitus

Jennifer Carr-Smith on kokenut verkkokaupan asiantuntija, jolla on yli 20 vuoden kokemus yrityksien rakentamisesta, skaalauksesta ja muuntamisesta eri toimialoilla. Hän on hiljattain toiminut SVP:nä Groupon:illa sekä Peapod:in toimitusjohtajana. Aikaisemmin urallaan hän on toiminut muun muassa operatiivisena johtajana JCrew Direct:illä ja Gilt Groupe:lla sekä strategia-, rahoitus- ja operaatiojohtajana Ralph Lauren Media:lla. Hänen työskennellessään Gilt Groupe:lla yritys kasvoi start-up vaiheesta yli 300 miljoonan dollarin liikevaihdon omaavaksi yritykseksi.

"Kasvamme suraavalle tasolle"

Swap.com:in tiedotteen mukaan Yona Shtern on kokenut toimitusjohtaja, yrittäjä ja hallituksen jäsen, jolla on kokemusta nopeasti kasvavien, maailmanluokan yritysten rakentamisesta ja hallinnoimisesta teknologian, verkkokaupan, telekommunikaation ja muodin vähittäiskaupan aloilla. Hän on tällä hetkellä ParkWhiz:in toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Juha Koponen, Swap.com:n toimitusjohtaja ja perustajajäsen kommentoi nimityksiä näin:

- Olemme Swap.com:illa hyvin iloisia ja ylpeitä voidessamme toivottaa tervetulleiksi Jenniferin ja Yonan. Jenniferillä on korkealuokkaista kokemusta verkkokaupan ja muodin alalta ja hänen johdollaan kasvamme seuraavalle tasolle. Yona on Amerikkalaisen kuluttajamarkkinoinnin erikoisosaaja  ja olemme innoissamme saadessamme hänen kaltaisensa tarmokkaan yrittäjän mukaan hallitukseen, Koponen sanoo tiedotteessa.

Recommerce”-kehityksen johtavia pelureita

Ellen MacArthur Foundation:in hiljattain julkaiseman raportin mukaan muoti- ja vaateteollisuuden tuottamat kasvihuonekaasut kasvavat niin nopeaa vauhtia, että niiden osa kaikista päästöistä tulee olemaan 25 prosenttia vuoteen 2050 mennessä.  Swap-com:in mukaan tätä kehitystä voidaan hidastaa jatkamalla vaatteiden käyttöikää ja helpottamalla niiden uudelleenkäyttöä. Innovatiivisten logististen ja myyntiratkaisuiden ansiosta, Swap.com on ”recommerce”-kehityksen johtavia pelureita. Swap.com on kehittänyt alansa johtavia ratkaisuja internet-teknologiassa, teollisissa logistiikkaratkaisuissa, data-analyysissä sekä tuotteiden tallennusjärjestelmissä käyttäen tekoälyä.

Swap.com on kasvanut nopeasti viime vuosien aikana ja on rakentanut vahvan asiakaskannan sekä hyvin toimivan mallin kuluttajille jotka haluavat myydä tavaroitaan Swap.com:in kautta. Yritys on kääntänyt painopisteensä tuottavaan kasvuun ja tavoitteisiin saavuttaakseen kassavirtapositiivisuuden vuoden 2019 ensimmäisen puolen aikana.