Suurinvestointi Babyshopiin ja puheenjohtajapaikka

Uusi vähemmistöosakas yhtiöön.

Babyshop päätti viime vuoden kovassa nosteessa. Vuoteen kuului kilpailija Lekmerin osto sekä yhtiön kurssin kääntö voittoisaksi. Babyshopilla oli muun muassa totaalisen hektinen Black Friday, ja aikaisemmin keväällä ilmoitettiin, että yhtiön varastoa laajennetaan.

Ilmoitus

Mutta Babyshopissa on tehty myös muita muutoksia – nimittäin saatu uusi puheenjohtaja hallitukseen. Puheenjohtajana toimii nyt Susanna Campbell, joka on tunnettu muun muassa sijoitusyhtiö Raton entisenä toimitusjohtajana. Samalla kun tieto Campbellin uudesta asemasta tuli tietoisuuteen, selvisi, että hän on nykyään myös yhtiön osakkeenomistaja.

”Tärkeää olla mukana osakkeenomistajana”

Voimme nyt paljastaa, että Susanna Campbell on ostanut Babyshopin osakkeita reilulla 270 000 eurolla, jolla hän on saanut 187 osaketta yhtiöstä. Yhtiön perustajilla, Marcus ja Linn Tagessonilla, on molemmilla yli 9000 osaketta.

- Babyshop on kasvanut suureksi, joten kyse on pienestä osuudesta. Mutta minulle oli tärkeätä tulla mukaan osakkeenomistajana, sillä se luo houkutinta tuloskehitykselle ja toimii samalla motivaationa johtavissa asemissa oleville henkilöille, kertoo Susanna Campbell Di Digitalille.

Babyshop on aikaisemmin ottanut pääomaa sijoitusyhtiöiltä, kuten Verdane Capital ja Seligman Private Equity.