”Suomi on todella hyvä asiakas”

Etsii lisää jälleenmyyjiä Suomessa.

Suomalaissukuinen Beatrice Garvey aloitti verkkokaupan ja oman teemerkin We B Tea vuonna 2019. Vuoden 2020 liikevaihto oli noin 47 000 euroa ja kasvua tuli reilut 230 prosenttia.

Vuoden 2020 aikana olemme tehneet valtavasti töitä asiakkaiden kouluttamisessa, mitä tulee kylmähaudutettuun teehen. Nyt laitamme paljon huomiota tuotekehittelyyn, Beatrice Garvey kertoo Ehandelille.

Ilmoitus

Beatricen mukaan pohjoismaalaiset eivät ole erityisen taitavia teenjuojia. Useimmat lipittävät teeta sairaana ja silloinkin teepussi vain jätetään kellumaan veteen. Juomaa ei juurikaan kunnioiteta, joten he We B Teassa kertovat asiakkailleen, miten teetä pitäisi keittää, jotta juoman voisi nähdä ja kokea eri tavalla.

Ja puhumme paljon kylmähauduttamisesta, teestä ruokajuomana, Beatrice sanoo.

Tulevaisuudessa We B Tean koulutukset, jotka usein tapahtuvat Zoomin kautta, saatetaan pitää myös englanniksi.

We B Tea on alkujaan ruotsalainen yritys, mutta teenjuojat kautta maailman ovat löytäneet sen juoma-aarteet.

Meidät löytää, pääasiassa jälleenmyyjiemme kautta Virossa, Latviassa, Suomessa, Norjassa, Puolassa ja meillä on suuri kysyntä USA:ssa, mutta sinne meillä on ongelmia kuljetuksen kanssa. Monet maat ovat osoittaneet kiinnostusta tuotteitamme kohtaan, mutta olemme jumiutuneet tällä hetkellä logistiikkakysymykseen.

Tarkoituksena on kuitenkin kasvaa, vaikka tänä vuonna kaikki ruuti käytetään Beatricen mukaan jo mainittuun tuotekehittelyyn.

Teemme suuren panostuksen uuteen tuotekategoriaan ja työskentelemme kokkien, ravintoloitsijoiden ja viininmaistajien kanssa. On mukava kohta kertoa, mitä teemme, Beatrice sanoo.

 

Ilmoitus

”Paras partnerimme”

Juuriltaan suomalainen Beatrice kertoo samalla, että Suomi on todella hyvä asiakas.

Jälleenmyyjämme täällä, Nougat.fi, joka löytyy Helsingistä, on varmastikin paras partnerimme, hän kertoo.

 

Tavoitteena on kasvaa jälleenmyyjien kautta? Vai oletteko ajatelleet omaa suomenkielistä sivustoa?

Sukuni on Suomesta, joten olemme todellakin ajatelleet luodan oman verkkokaupan suomeksi. Tällä hetkellä meillä on kuitenkin niin monta rautaa tulessa, että se tulee ehkä viemään enemmän aikaa kuin mitä olimme ajatelleet.

 

Kerro lisää markkinoista Suomessa? Miltä strategianne näyttää ja kuinka nopeasti aiotte poimia markkinaosuuksia?

Tällä hetkellä olemme avanneet useammille jälleenmyyjille Suomessa. We B Tea -jälleenmyyjät saavat aina koulutuksen henkilökunnalleen. Näemme suuren laajentumismahdollisuuden kaikissa pohjoisissa maissa, mutta on erityisen mukavaa, että Suomi on osoittanut erittäin suurta kiinnostusta jo nyt. Aiomme istahtaa piakkoin alas ja tutkia laajentumismahdollisuuksiamme ja strategioitamme. Mutta sitä ennen otamme mieluusti lisää jälleenmyyjiä Suomessa ja myymme yksityishenkilöille kotisivumme kautta, Beatrice Garvey päättää.