Suomen Klarnalle uusia johtajia – vahvistavat johtoryhmää

"Tuovat tärkeää osaamista."

Ilmoitus

Jani Tyyni aloittaa Klarnan Suomen General Managerina ja Jacob Segercrantz Suomen myyntijohtajana. Lehdistötiedotteessa todetaan, että Tyyni ja Segercrantz vahvistavat Klarnan johtoryhmää ja tuovat yrityksen kasvuun tarvittavaa tärkeää osaamista.

Jani Tyynillä on melkein 20 vuoden kokemus teknologia-alalta. Hän siirtyy Klarnalle Nebula Oy:stä, jossa hän toimi toimitusjohtajana. Aiemmin hän on toiminut Nebulan operatiivisena johtajana sekä liiketoimintayksikön johtajana.

- Olen todella vaikuttunut Klarnan kehityksestä. Odotan innolla, että pääsen johtamaan Klarnan tiimiä vahvistamaan markkina-asemaamme sekä kasvamaan edelleen Suomessa. Uskon vahvasti Klarnan missioon, jossa mullistamme pankkialan kehittämällä asiakaslähtöisesti parempia maksu- ja pankkipalveluita. Olen todella innoissani päästessäni osaksi Klarnan kulttuuria, joka pyrkii luomaan jotain aidosti merkityksellistä, Tyyni sanoo lehdistötiedotteessa.

"Helppo päätös"

Jacob Segercrantz siirtyy Klarnalle Danske Bankista, jossa hän toimi Senior Partnering Managerina. Hän on aiemmin toiminut myyntijohtajana Maksuturva Groupissa. Hän on myös ollut Verkkoteollisuus ry:n hallituksen varapuheenjohtaja.

- Toimiessani maksu- ja rahoitusalalla yli vuosikymmenen ajan, olen saanut hyvän käsityksen siitä, mitkä yritykset menestyvät ja mitkä eivät. Klarna pyrkii jatkuvasti poistamaan esteitä maksamisen tieltä ja sen väsymätön työ asiakaskokemuksen parantamiseksi tekee siitä todella kiinnostavan yrityksen. Klarnan tiimiin liittyminen oli toisin sanoen minulle helppo päätös. Odotan innolla, että pääsen mukaan vauhdittamaan yrityksen kasvua Suomen markkinoilla vahvistamalla Klarnan organisaatiota sekä kasvattamalla sen tunnettuutta asiakkaiden keskuudessa, Segercrantz sanoo.

Suomessa Klarna tarjoaa maksuratkaisuja sekä verkkokauppoihin että fyysisiin kauppoihin. Klarnan Instore-ratkaisu antaa kauppiaille mahdollisuuden tarjota samat maksuvaihtoehdot sekä fyysisessä kaupassa että verkkokaupassa. Klarnan palvelut tekevät maksamisesta sujuvampaa ja ne parantavat kauppiaiden konversiosuhdetta sekä keskimääräistä tilauksen arvoa. Muun muassa Asos, Adidas, Zara, SAS, Spotify, XXL ja Adlibris käyttävät Klarnaa.

- Toivotamme Janin ja Jacobin lämpimästi tervetulleiksi Klarnalle. Heidän taustansa ja osaamisensa myötä meillä on kasassa vahva tiimi, joka kiihdyttää kasvuamme ja vahvistaa asemaamme Suomessa. Näemme paljon mahdollisuuksia tarjota sujuvia maksupalveluita verkossa ja myymälöissä, ja odotamme kasvattavamme asiakasmääräämme, saavamme uusia kauppiaita kumppaneiksemme sekä tuovamme asiakaslähtöisiä henkilökohtaisen taloudenhallinnan palveluita Suomen markkinoille, Klarnan Chief Commercial Officer Michael Rouse sanoo.

Ilmoitus