Suomen ensimmäinen ayurvedinen luonnonkosmetiikan verkkokauppa avattu

Tavoitteena kansainväliset markkinat.

Rovaniemellä tänä keväänä perustettu OM Organic Beauty on Suomen ensimmäinen ayurvediseen ja holistisen kosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa. Yritys myy ja maahantuo tuotteita, jotka hoitavat ihmistä sekä sisältä että ulkoapäin vuosituhansia vanhan intialaisen perinnelääketieteen opein.

Ilmoitus

- Lähtökohtainen ajatuksemme kauneudesta on holistinen: terve ja hohtava iho on fyysinen heijaste sisäisestä hyvinvoinnista sekä kehon ja mielen tasapainosta. Maahantuomme ja myymme ainoastaan sellaisia huolella valittuja tuotesarjoja, jotka jakavat kanssamme samat arvot, kertovat yrittäjät Jaana Pokka ja Mia Vatanen tiedotteessa.

Lapin puhtaita raaka-aineita käytössä

Jaana Pokka on ayurvedisen ihonhoidon pioneereja koko Suomessa ja on pitänyt omaa ekokauneushoitolaansa jo vuodesta 2011.

- Monelle on yllätys, ettei kaikki uusi ala kehäkolmosen sisäpuolella. Olen alusta asti tehnyt kauneushoitolassani uraauurtavaa yhteistyötä maamme johtavan ayurvedisen lääkärin, Pardaman Sharman kanssa, Pokka kertoo.

Lapin puhtaita raaka-aineita ja ikivanhaa, intialaista perinnelääketiedettä liiketoiminnassaan yhdistävän kaksikon tähtäimessä ovat seuraavaksi kansainväliset markkinat.