Suomalaisalusta saa 2 miljoonan euron rahoituksen

”Mielenkiintoinen ala”.

Suomi on SaaS-yhtiöiden maa ja miltei jokainen näistä on kiinnostunut isoista rahoituksista. Serviceform, joka on perustettu vuonna 2018 ja sen takana ovat yrittäjät Iranthi Gomer ja Jarkko Oksanen, kertoo tänään lähetetyssä tiedotteessa, että ruotsalainen sijoitusyhtiö Backing Minds sijoittaa yhtiöön 20 miljoonaa kruunua, noin 2 miljoonaa euroa.

Serviceform auttaa pk-yrityksiä kasvattamaan myyntiään digitaalisten työkalujen avuin, jotka helpottavat markkinointia. Se voi olla esimerkiksi chattbot, analyysisysteemi ja sovellutuksia IOS- ja Android-laitteisiin.

Ilmoitus

Olemme todella iloisia saadessamme työskennellä Backing Mindsin kanssa ja viedä Serviceform seuraavalle tasolle. Jaamme yhteiset arvot ja visiot pitkällä juoksulla. Syy, että Jarkko ja minä perustimme yrityksen oli, että näimme suuren tarpeen näillä markkinoilla, kun pyöritimme ensimmäistä yritystämme Australiassa. Kun monet muut keskittyvät tech-yrityksiin asiakkaina, me Serviceformilla suuntaamme isommille markkinoille techin ulkopuolella, Iranthi Gomes, Serviceformin toimitusjohtaja kommentoi.

 

Laajentumissuunnitelmat

Yhtiöllä on toimistot Turussa sekä Sri Lankalla ja 30 työntekijää sekä yli 300 asiakasta kansainvälisesti. Suurin menestys tähän mennessä on ollut paitsi suomalaisilla, myös espanjalaisilla markkinoilla.

Nyt tullut rahasumma käytetään laajentumiseen Ruotsiin, Ranskaan, Saksaan, Hollantiin ja Luxemburgiin.

Serviceform on löytänyt mielenkiintoisen nischin perinteisissä yrityksissä, jotka usein ohitetaan mitä tulee digitaalisiin välineisiin. Näiden yhtiöiden voi olla vaikeaa löytää helppoja, älykkäitä työkaluja, jotka auttavat kasvattamaan liiketoimintaa. Serviceformin avulla he voivat kolminkertaistaa leadsien määrän lyhyessä ajassa. Perinteisillä asiakkailla on valtavaa potentiaalia aloittaa digitaalisten välineiden käyttö, Sara Resvik, Backing Mindsin toimitusjohtaja kommentoi.