Suomalainen Videoly sai 1 miljoonan euron pääomarahoituksen

”Videoly julkaisi uuden tuotteen brändeille ja lähtee valloittamaan Pohjois-Amerikkaa miljoonan euron rahoituksen tukemana.”

Videoly kertoi viime viikolla yhtiön uusista tuulista, kun Vendep Capital Oy:n johtama rahoituskierrokses päättyi 1 miljoonan euron pääomarahoitukseen. Nyt Videoly on julkaissut uuden tuotteen ja lähtee hakemaan jalansijaa Pohjois-Amerikasta.

Videoly on verkkokauppiaille ja brändeille tarkoitettu tuotevideoalusta. Käytännössä se toimii niin, että se etsii YouTubesta parhaat tuotevideot ja yhdistää nämä oikeille tuotesivuille verkkokauppoihin. Suomessa ja Pohjoismaissa palvelua käyttää tällä hetkellä miltei 300 verkkokauppaa ja heidän asiakkaitaan ovat muun muassa Gigantti, Bauhaus sekä Nelly.com.

Ilmoitus

Koronapandemia on kiihdyttänyt verkkokaupan osuuden kasvua koko vähittäiskaupasta. Kuluneen kevään aikana myös videoiden katselu asiakkaidemme sivustoilla lisääntyi 52% viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Kun ihmiset välttelivät fyysisiä kauppoja, videoiden rooli verkkokaupoissa korostui entisestään,  Videolyn toimitusjohtaja Nora Huovila kertoo yhtiön tiedotteessa.

Videot rikastavat tuotetietoa asiakkaalle innostavat tavalla ja lisäävät konversiota verkkokaupassa. Huomattuaan palvelumme vähittäiskauppojen tuotesivuilla, tuotteiden valmistajat ottivat meihin yhteyttä kysyäkseen, kuinka voivat varmistaa omien videoidensa näkyvyyden. Tästä syntyi Videoly for Brands, Huovila jatkaa.

Eikä yhtiön tavoitteet ole pienet. He kertovat  lehdistötiedotteessa, että tarkoituksena on nousta maailman johtavaksi tuotevideot ja verkkokaupat yhdistäväksi alustaksi.