Suomalainen startup tuo vakuutukset second hand -ostoksiin

Zadaa vakuuttaa ostot ja myynnit 10 000 euroon asti.

Ilmoitus

Pohjoismaiden suurin muodin markkinapaikka, suomalainen Zadaa, lanseerasi aiemmin tällä viikolla ensimmäisenä maailmassa uuden vakuutuspalvelun käyttäjilleen. Zadaa vakuuttaa kaikki ostokset ja myynnit palvelussaan nyt jopa 10 000 euroon asti. Zadaan Tanskan käyttäjille vastaava summa on 100 000 kruunua.  

Yhtiön tarjoama 10 000 euron vakuutus on merkittävä kehitysaskel, sillä second hand -markkinat ovat suuressa kasvussa ja huijauksia sekä kauppoihin liittyvää epävarmuutta on paljon.

Talouslehti Forbes arvioi aiemmin, että second hand -markkinoiden koko vaatteiden osalta on tällä hetkellä 18 miljardin dollarin arvoinen. Lisäksi Forbes ennusti, että markkinat kasvavat keskimäärin 11 prosenttia vuodessa ja saavuttavat vuoteen 2021 mennessä 33 miljardin kokoluokan.

- Zadaassa myydään paljon arvokkaita merkkilaukkuja ja muita luksustuotteita. Se on yksi suuri syy, miksi tahdomme tarjota 10 000 euron arvoista vakuutusta. Jokainen kauppa on turvallinen niin ostajalle kuin myyjällekin. kertoo Zadaan toimitusjohtaja Iiro Kormi lehdistötiedotteessa.

Zadaa toimii tällä hetkellä Suomessa ja Tanskassa. Kevään aikana jakeluverkosto laajenee myös Saksaan ja myöhemmin tänä vuonna Ranskaan, Englantiin ja Benelux-maihin.

Maksaminen sovelluksen sisällä

Zadaa on suomalainen mobiilisovellus, joka auttaa käyttäjiään ostamaan ja myymään vaatteita samankokoisilta ja -tyylisiltä käyttäjiltä. Maksaminen tapahtuu applikaation sisällä ja tuotteet voi lähettää Zadaa Packagella kuluttajalta kuluttajalle. Zadaa on perustettu vuonna 2015 ja yhtiön päätoimipaikka on Helsinki

 

Ilmoitus