Suomalainen Sniffie Software Googlen kiihdytysohjelmaan

Kilpailuidea pohjautuu automatisoituun markkinahintatietoon.

Ilmoitus

Suomalainen verkkokaupan hintaseurantaan ja hinnoitteluun keskittynyt startup Sniffie Software Oy on valittu yhtenä kolmesta lupaavasta startup-yrityksestä Googlen startupeille ja scaleupeille suunnattuun kiihdytysohjelmaan.

Yritys kertoo tiedotteessa, että kiihdytysohjelma on globaalisti ensimmäinen laatuaan ja se pilotoidaan Pohjoismaissa. Sen tarkoituksena on innovoida uusia markkinointiteknologiaan liittyviä ratkaisuja ja nopeuttaa yhtiöiden pääsyä Googlen partneriyrityksiksi.

Ilmoitus

Kilpailuun otti osaa suuri määrä yrityksiä, joista parhaat kutsuttiin esittämään ideansa Googlelle. Kolme ohjelmaan valittua voittajaa olivat suomalainen Sniffie Software, sekä ruotsalaiset Real Reach ja Match2One.

Markkinoinnin haasteet yhä suurempia

Vähittäiskauppa on viime vuosina havahtunut tilanteeseen, jossa nopea mobiiliostamisen kasvu, viiveettömät toimitukset sekä isojen verkkokaupan toimijoiden hintakilpailu ovat muuttamassa vähittäiskaupan aiemmin vahvaa paikallista asemaa.

- Tänä päivänä jo vain maltillinen säästö ajaa ihmisiä tekemään ostoksen lähikaupan sijaan verkosta. Se on palava haaste vähittäiskaupalle, Sniffie Software Oy:n toimitusjohtaja Tomi Grönfors sanoo tiedotteessa.

Viestin valinta markkinahintatilanteen mukaan

Vähittäiskaupan haasteena onkin juuri kilpailuympäristön nopea muutos, jossa vain tehokkaalla, merkityksellisellä ja automatisoidulla markkinoinnilla voidaan saavuttaa hyviä tuloksia. Sniffie Softwaren kilpailuidea pohjautuikin automatisoituun markkinahintatietoon ja sen kautta mainostajan viestin valintaan aidon markkinahintatilanteen mukaan.

- Meistä markkinoijan pitää pystyä vaihtamaan viestin kärkeä sen mukaan, missä hintapositiossa yritys on. Halvimpana kannattaa painottaa hintaa, kun taas kalleimpana tulisi painottaa esimerkiksi erinomaista asiakaspalvelua ja laatua Grönfors sanoo.