”Strateginen vähemmistösijoitus”

BlackRock Trustlyn vähemmistöosakkaaksi.

Tilien välisten verkkomaksujen tarjoaja Trustly kertoo tänään saavansa BlackRockin uudeksi vähemmistöosakkaaksi sekä yhteisösijoittajista koostuvan konsortion, johon kuuluvat muun muassa Aberdeen Standard Investments, Neuberger Hermanin hoitamat rahastot, Investment Corporation of Dubai ja RSIC. Nordic Capital jatkaa Trustlyn enemmistöosakkaana.

Trustly kirjoittaa tiedotteessa, että liiketoiminta laajentaa Trustlyn omistuspohjaa, ja ylimääräiset pitkäaikaiset pääomasijoitukset tukevat Trustlyn jatkuvia investointeja tuotteiden ja infrastruktuurin kehittämiseen ja toiminnan laajentamiseen uusiin maihin.

Ilmoitus

Trustly rakentaa paikallisten pankkien välisiin siirtoihin nojaavaa kansainvälistä verkkomaksuverkostoa, jonka ansiosta kuluttajat voivat tehdä maksuja turvallisesti ja kätevästi suoraan omalta pankkitililtään. Toivotamme BlackRockin ja muut sijoittajat tervetulleiksi vähemmistöosakkaisiimme. Heidän tuellaan voimme kehittää verkkomaksuratkaisuamme palvelemaan kauppiaita, laskuttajia ja kuluttajia entistä paremmin, Trustlyn toimitusjohtaja Oscar Berglund sanoo.

Trustly tarjoaa globaalin pankkitilien välisen maksuratkaisun, jolla on yli 600 miljoonaa kuluttajaa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.