Stormberg tähyää nyt myös Pohjoismaiden ulkopuolelle – aloittaa myynnin Amazonilla

Haluaa nähdä, miten alustan hyödyntäminen onnistuu.

Ehandel raportoi viime viikolla, että norjalainen ulkoiluvaatteisiin ja -varusteisiin keskittyvä Stormberg kasvatti verkkomyyntiään kesäkuun aikana. Yritys kertoi samalla, että heidän aikomuksenaan on nousta Pohjoismaiden johtavaksi toimijaksi omalla alallaan. Stormbergin toimitusjohtaja Hege Nilsen Ekberg kertoi myös, että suomalainen asiakasryhmä on lähinnä norjalaisia ja tarkoituksena on panostaa tulevaisuudessa juuri Suomeen.

Tämä ei kuitenkaan ole tarpeeksi vaan Stormberg kertoi nyt rekisteröineensä yhtiönsä myös Amazonin alustalle Isossa-Britanniassa, siis Amazon UK-sivustolle.

Ilmoitus

Tulemme alkuun keskittymään Isoon-Britanniaan, jossa on mielenkiintoiset markkinat saada kokemuksia ja nähdä miten voimme hyödyntää alustan mahdollisuuksia, yrityksen toimitusjohtaja Hege Nilsen Ekberg sanoo tiedotteessa.

Stormberg näkee omassa merkissään ja tuotteissaan arvon, kun myynti lähtee käyntiin kansainvälisillä markkinapaikoilla, kuten Amazonilla.

Näemme, että useammat ja useammat kuluttajat haluavat tehdä tietoisia valintoja, mitä tulee kestävään kehitykseen ja eettiseen kauppaan. Uskon siksi, että pohjoismaiset asiakkaat tulevat valitsemaan tuotemerkin, jonka he tuntevat ja johon he luottavat, myös suurilla markkinapaikoilla, kuten Amazonilla, Hege Nilsen Ekberg sanoo.

 

LUE MYÖS: Stormberg tuplasi onlinella: Haluaa Pohjolan johtavaksi vapaa-ajanvaatteiden alalla