Stockmannin jouluikkuna avautuu – Live Shopping tuo ideoita jouluun

Satuikkuna avautuu Helsingin keskustan tavaratalossa lauantaina 6.11.

Stockmann kertoo tänään perinteisen jouluikkunan avautuvan tulevana lauantaina. Tampereella ja Turussa ikkunat avautuvat 13.11

Helsingin keskustan tavaratalon satuikkuna on ilahduttanut vuodesta 1949.

Ilmoitus

Halusimme yhdessä satuikkunatiimimme kanssa luoda oman Stockmann-sadun, jonka raikas ja vaalea värimaailma valaisee jokaista tämän pimeän ajan keskellä. Ikkunaan rakentuneen jättimäisen puun ympärillä juhlivat yhdessä aiemmilta vuosilta tutut tonttuhahmot kuninkaalliseen silkkiin ja samettiin pukeutuneina sekä uudet, ihastuttavat taikahahmot kuten keijut. Meille on tärkeää, että ikkunasta välittyy toivo, ystävyys ja hauskanpito, Ikkunan suunnittelija Eila Ristimäki kertoo tiedotteessa. 

Musiikin satuikkunaan on säveltänyt Tuomas Kantelinen.

 

Ideoita Liveshoppailun kautta

Stockmann kertoo, että jouluun kuuluu perinteiden lisäksi myös paljon uutta. Tänään saataville tuli Stockmannin ensimmäinen oma kosmetiikkajoulukalenteri, mikä sisältää Stockmannin ammattilaisten valitsemia suosikkituotteita. Kalenteria on saatavilla rajoitettu erä. Toinen osa tulee myyntiin myöhemmin marraskuussa, yhtiö kertoo. 

Ideoita joulun koristeluun ja lahjaideoita voi saada myös Stockmannin suosituiksi muodostuneiden Live Shopping-tapahtumien kautta. Esimerkiksi joulukoristelun saloihin pääsee tutustumaan 17.11 vaikuttaja Hanna Väyrysen johdolla. Parhaat lahjaideat tarjoilevat Vappu Pimiä ja Marja Hintikka joulukuun alussa. Live Shopping-tapahtumiin pääsee osallistumaan Stockmann.com-osoitteessa ja ne voi katsoa myös jälkikäteen.