Stockmann sai uuden digitalisaatiosta ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavan johtajan

Mika Repo aloittaa tehtävässä 1.8.2020.

BBA Mika Repo on nimitetty Stockmannin Chief Digitalization & Business Development Officer -tehtävään. Hän on vastannut Digitalization & ICT -yksiköstä väliaikaisesti jo 16.1.2020 alkaen.

Stockmann kertoo tiedotteessa, että yhtiöllä on käynnissä mittava muutosohjelma, jonka toteuttamisessa digitalisaatiolla ja liiketoiminnan kehittämisellä on merkittävä rooli.

Ilmoitus

On mahtavaa päästä rakentamaan tulevaisuuden Stockmannia yhdistämällä vahvoja perinteitä uusiin innovaatioihin ja nöyrästi asiakkaita kunnioittaen. Ryhdyn rakentamaan tulevaa muutosta tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, henkilöstön ja yhteistyökumppanien kanssa, Mika Repo sanoo.

Mika Repo on Stockmann-liiketoimintayksikön johtoryhmän jäsen ja hän raportoi toimitusjohtaja Jari Latvaselle.

Mika Repo on toiminut monipuolisissa digitaalisten palvelujen ja liiketoiminnan kehitystehtävissä ja hänellä on vahvaa näyttöä muutoksen johtamisesta monikanavaisissa liiketoimintaympäristöissä. Olen iloinen, että Mika jatkaa erinomaista työtään Stockmannin asiakaslähtöisyyden kehittämisessä. Kiitämme Anna Salmea johtajuudesta Stockmannin asiakaskokemuksen ja digitaalisuuden kehittämisessä, Stockmannin toimitusjohtaja Jari Latvanen sanoo.

Anna Salmi on päättänyt jatkaa urallaan eteenpäin perhevapaan jälkeen, Stockmann kirjoittaa viime viikolla julkaistussa tiedotteessa.