Stockmann lanseeraa uuden naisten brändin

Laadukkaita materiaaleja ja ajatonta muotoilua.

Stockmann kertoo tänään laajentavansa omien brändiensä valikoimaa Essentials by Stockmann -merkillä. Se pitää sisällään naisten yläosia, kuten merinovilla- ja kashmirneuleita sekä silkkipaitoja.

Mallisto on Stockmannin Design Studion suunnittelema ja se on valmistettu laadukkaista ja vastuullisista materiaaleista.

Ilmoitus

Meille on malliston suunnittelun alkumetreiltä lähtien ollut tärkeää, että laadun tulee näkyä sekä tuotteiden designissa että materiaaleissa. Yhdessä mallimestarimme kanssa olemme käyttäneet paljon aikaa siihen, että löydämme oikean istuvuuden ja ihanteellisen tunnun jokaiselle vaatteelle. Viimeistelty työnjälki sekä harkitut yksityiskohdat ovat meille kaiken A ja O, Essentials by Stockmannin suunnittelija Milla Terho kertoo.

Stockmann on miettinyt mallistossaan vastuullisuutta ja esimerkiksi merinoneuleet on valmistettu Responsible Wool Standard (RSW)-sertifioidusta merinovillasta, mikä seuraa lampaiden hyvinvointia ja lammasfarmien ympäristötoimia.

Toivomme, että laatua ja kestävyyttä arvostavat asiakkaamme löytävät uuden brändin ja sen monikäyttöiset tuotteet osaksi arkeaan – ja saavat niistä ehkä jopa pienen ripauksen pehmeää luksusta elämäänsä. Tavoitteenamme ja toiveenamme myös on, että jokaisessa Essentials by Stockmannin tuotteessa on ainekset vaatekaapin pitkäikäiseksi ja rakastetuksi luottotuotteeksi, merkin Brand Manager Anne Karhunen sanoo tiedotteessa.